9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăAstăzi a fost inaugurat sediul de campanie al PNL

Astăzi a fost inaugurat sediul de campanie al PNL

La inaugurare au participat Nicușor Dan împreună cu Ludovic Orban, ministrul Finanțelor Publice Florin Cîțu și ministrul Muncii Violeta Alexandru. Sediul a fost închiriat în incinta Magazinului Bucureşti și reprezintă acelaşi spaţiu pe care şi Dan l-a folosit ca sediu pentru campania sa la alegerile locale din luna septembrie. 

La început Nicuşor Dan a declarat că este “un sediu cu noroc, un sediu în care a colaborat foarte bine cu echipa PNL”. Dan a precizat că a ales acest sediu pentru că este “un loc simbolic” şi a urat succes echipei PNL.

 ,,Sunt convins că o să avem aceeaşi colaborare de care Bucureştiul are nevoie şi după alegerile din 6 decembrie”, a declarat Nicuşor Dan. 

În continuare Orban a afirmat că îşi doreşte ca Bucureştiul să devină “o capitală economică regională” şi a dat asigurări că Guvernul se va implica în rezolvarea problemelor administrative ale Capitalei.

 ,,Mulţumesc pentru cheia simbolică pe care mi-aţi dat-o şi vă garantez, cu acest prilej, că tot ceea ce aţi promis în campanie bucureştenilor şi noi ne-am angajat alături de dumneavoastră să realizăm se va realiza. Aveţi în Guvern un partener serios, loial, care este gata să pună în practică toate proiectele pe care le iniţiaţi pentru binele bucureştenilor”, a spus Orban.

Apoi Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a declarat că liberalii “se pregătesc cu seriozitate” pentru Parlament. 

 ,,Cred cu tărie următorul lucru: Bucureştiul are o şansă unică. Alegerea primarului Nicuşor Dan este o şansă unică. Prin seriozitatea lui, prin dedicaţia pentru problemele Bucureştiului, prin modul lipsit de spectacol şi concentrat pe soluţii pe care îl practică Nicuşor Dan avem o şansă ca această capitală să fie civilizată. Pentru ca planurile lui Nicuşor, angajamentul lui pe care l-am semnat împreună, să se vadă în viaţa de zi cu zi a bucureştenilor, capitala ţării, mai mult ca oricare oraş din România, are nevoie de sprijin consitent din partea Guvernului şi a Parlamentului. Lucrurile sunt bine legate între ele. Succesul Bucureştiului are legătură cu schimbarea majorităţii din Parlament de care avem nevoie, fiecare bucureştean”, a afirmat Violeta Alexandru.

La sfârșit Florin Cîţu a spus că guvernarea liberală a “eliminat taxe nenorocite” introduse de fostele guverne social-democrate, demonstrând că economia “funcţionează foarte bine atunci când elimini taxe şi când statul îşi plăteşte datoriile”.

“Acum suntem în ultima etapă pentru a elimina PSD-ul de la butoane din România. I-am scos de la butoane de la Primăria Generală, îi scoatem şi din Parlament şi vom putea să implementăm cu adevărat soluţia liberală de dezvoltare a României”, a declarat ministrul de Finanţe.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă