8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăArmand îi obligă pe polițiștii locali să restituie sumele încasate ilegal în...

Armand îi obligă pe polițiștii locali să restituie sumele încasate ilegal în pandemie

„Șefii Poliție Locale Sector 1 și-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toți acești polițiști erau apropiați de vechea administrație. Nimeni nu știe nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Acești polițiști aveau acordul fostei administrații și pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliția locală și vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile,” a scris Armand.

Ea a completat că a decis împreună cu noul director al Poliției Locale Sector 1 să impute aceste sume acordate și toți beneficiarii să înapoieze toți banii din perioada martie – septembrie 2020. „Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente și încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector și le distribuiau unor pesediști sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală)”, a completat ea.

Primarul a completat că este importantă reorganizarea poliției locale și „vor zbura din funcție toți cei care n-au înțeles că nu merge cu poliția politică, cu toleranța față de mafia imobiliară sau orice ilegalitate”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă