3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăAngela Gheorghiu, încă un artist al poporului obișnuit cu favorurile Puterii

Angela Gheorghiu, încă un artist al poporului obișnuit cu favorurile Puterii

Scandalul creat de Angela Gheorghiu, în jurul decernării titlului de cetățean de onoare al Capitalei sportivei Simonei Halep, se potrivește ca o mănușă cu proverbul românesc și cu slănina-n pod, și cu varză unsă. Dând dovadă de un exemplar simț civic și patriotic, soprana a încasată aproape 150.000 de mii de euro pentru participarea la un eveniment organizat de instituția condusă de Gabriela Firea.

Ori Gabriela Firea și-a pierdut brusc busola morală și a devenit nefrecventabilă în decurs de 6 luni, ori standarele morale ale artistei se relaxează sau se înalță în funcție de interesele de moment. Conform informațiilor publice, în data de 15 septembrie 2017, cu ocazia Zilelor Bucureştiului, Angela Gheorghiu a concertat în Piaţa Constituţiei din Capitală. Onorariul plătit de Primăria Municipiului Bucureşti prin Arcub, pentru concertul susţinut de soprană a fost de 144.906 euro, inclusiv TVA.

O altă vorbă înțeleaptă din popor spune că cine se aseamănă, se adună. Nu ar fi nicio surpriză ca acuzația lansată de Firea la adresa fostei sale colaboratoare să aibă un sâmbure de adevăr. Primarul General susține că artista i-a solicitat să intervină pe lângă Direcţia de Impozite şi Taxe sector 2, sau ANAF, pentru ştergerea unor datorii pe care le are, datorii reprezentând impozite şi taxe neplătite.

Ca urmare a refuzului de a lua parte la o acțiune nelegală, Gabriela Firea a rămas fără invitatul de onoare la evenimentul dedicat sporanei. Mai precis, Angela Gheorghiu a refuzat să participe la ceremonia de acordare a titlului de cetățean de onoare a Capitalei, organizate în cinstea sa în data de 1 decembrie 2017. Trivialitățile ipocrite pe care le aruncă în spațiul public Angela Gheorghiu arată că, într-adevăr, este un artist care perfromează exact acolo unde trebuie: în opera bufă.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă