Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

ALDE vrea ca președintele și premierul să prezinte un raport privind gestionarea crizei

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu,, a anunțat un proiect de lege care, dacă va fi aprobat, va obliga președintele și premierul să prezinte un raport privind gestionarea crizei coronavirusului.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.05.2020 - 18:39

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a adresat o scrisoare liderilor celorlalte partide parlamentare, în care le solicită sprijin pentru dezbaterea în procedură de urgenţă a acestui proiect de lege.

Noua lege ar urma să completeze OUG 1/1999 referitoare la starea de urgență.

"Mi s-ar părea normal ca atât Președintele României, cât și Prim-ministrul să fie obligați printr-o lege să vină în fața Parlamentului pentru a prezenta motivele pentru care s-a recurs la starea de urgență, măsurile care au fost luate pe perioada acestei stări de urgență, cât și o detaliere a drepturilor și libertăților care au fost anulate și persoanele care au fost vizate în acest sens. Cred că e o măsură necesară pentru sănătatea democrației", a anunțat duminică, într-un mesaj postat pe Facebook, senatorul Călin Popescu Tăriceanu.

 

Comentarii