14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăA murit Claudiu Bejan, directorul Secretariatului General al Guvernului. A fost găsit...

A murit Claudiu Bejan, directorul Secretariatului General al Guvernului. A fost găsit în camera unui hotel din Mamaia

A murit Claudiu Bejan, fost director al Administrației Naționale a Penitenciarelor și director al Secretariatului General al Guvernului. Trupul neînsuflețit a fost găsit în baia camerei unui hotel din stațiunea Mamaia, scrie Antena 3.

Claudiu Bejan a fost director al Administrației Penitenciarelor. El a fost descoperit mort, joi, în camera unui hotel din stațiunea Mamaia.

Claudiu Bejan, cel care lucra în cadrul Corpului de Control al premierului Nicolae Ciucă și era director la Secretariatul General al Guvernului. Anterior a fost consilier al ministrului Justiției, Ana Birchall, conform declarației de avere din 2020.

Din primele informații, acesta ar fi făcut un infarct și era cunoscut cu probleme cardiace.

A murit Claudiu Bejan. Ce transmite Ministerul Justiției

„Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu BEJAN, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare. Dumnezeu să-l odihnească!

Cum a murit Claudiu Bejan

Claudiu Bejan, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, suferea de afecțiuni cardiace, iar acest lucru era cunoscut de toată lumea. El a fost răpus de un infarct. Potrivit Ziua de Contanța, Claudiu Bejan fost găsit fără suflare în baia unei camere de hotel. Este vorba despre hotel Megalos din Mamaia.

Polițiștii secției 1 au fost sesizați, joi, la ora 12.30, cu privire la faptul că într-o cameră a hotelului Megalos, situat pe Bulevardul Mamaia, din Constanța, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție. Anchetatorii au descoperit atunci că este vorba despre un bărbat de 54 de ani, chiar fostul director al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Pe trupul neînsuflețit al bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar abia după finalizarea anchetei vom afla cauzele reale ale decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

Claudiu Bejan suferea de mai multă vreme de afecțiuni cardiace

Ce spun reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța

”Astăzi, în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Cine a fost Caudiu Bejan

Claudiu Cătălin Bejan a fost director al Penitenciarului Poarta Albă, secretar de stat al Ministerului Justiției pe probleme de penitenciare, șef al Administrației Naționale a Penitenciarelor și șef al Corpului de Control al premierului.

Claudiu Bejan a fost în perioada noiembrie 2002 – august 2007, directorul Penitenciarului Poarta Albă, Apoi, din septembrie 2007 şi până în august 2008, el a ocupat funcţia de director adjunct pentru educaţie şi asistenţă psihosocială în cadrul aceleiaşi unităţi de detenţie.

Din septembrie 2008 şi până în ianuarie 2010, Claudiu Bejan a fost directorul Direcţiei Reintegrare Socială din ANP.

Din februarie 2010 şi până în mai 2012, Beja a ocupat funcția de director adjunct pentru educaţie şi asistenţă psihosocială în Penitenciarul Poarta Albă. Din luna iunie 2012 şi până în aprilie 2013, Bejan a fost directorul general adjunct al ANP, iar în mai 2013 ocupă funcţia de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

La data de 2 mai 2014 prin decret prezidențial semnat de președintele României, de atunci, Traian Băsescu, a fost avansat la gradul de chestor.

YouTube video

Știre în curs de actualizare

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...
Ultima oră
Pe aceeași temă