Dan Turturică: Începe runda finală. Ghiță vs România

Dan Cristian Turturica Actualizat: 24.06.2015 - 13:05

Sebastian Ghiță, ultimul aliat al lui Victor Ponta, amenință că va da totul în vileag despre oamenii din servicii, justiție și politică care l-au susținut până acum și care acum, spune el, îl șantajează pentru a-l convinge pe Ponta să demisioneze. Ghiță amenință că va spune nume, fapte și locuri într-o plângere penală pe care o va adresa procurorului general.

Share

Sebastian Ghiță, ultimul aliat al lui Victor Ponta, amenință că va da totul în vileag despre oamenii din servicii, justiție și politică care l-au susținut până acum și care acum, spune el, îl șantajează pentru a-l convinge pe Ponta să demisioneze.

Ieșirea furibundă a lui Sebastian Ghiță are trei motive: decizia procurorilor de a-i bloca absolut toată averea, inclusiv cea aflată pe numele familiei și ale unor interpuși pe care i-a folosit în afacerile sale; interdicția de a mai lua legătura cu Ponta și interdicția de a-și desfășura activitatea de deputat. În replică, Ghiță amenință că va spune nume, fapte și locuri într-o plângere penală pe care o va adresa procurorului general.

Citește și: DNA: Sebastian Ghiță NU poate părăsi Ploieștiul și nu mai poate exercita funcția de deputat. Declarațiile EXPLOZIVE ale deputatului

Foarte interesant! Ar fi o premieră. Până acum...

Citiți continuarea textului pe turturica.ro.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...