8.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăOp & EdOpiniiApel catre lichele: Dupa 30 de ani, afara cu SECURISTII

Apel catre lichele: Dupa 30 de ani, afara cu SECURISTII

Pe 30 Decembrie 1989, Gabriel Liiceanu scria un text care a intrat in Istorie.

Din pacate, acest text nu a ajutat Romania cu nimic.

Sper sa nu il supar cu nimic pe Gabriel Liiceanu fiindca voi face un nou APEL catre LICHELE ! Dupa 30 de ani din vietile noastre.

APEL CATRE LICHELE si LICHELELE CARE STAU IN UMBRA !

Va cer sa va retrageti din batalia pentru Presedintia Romaniei ! Sinteti niste impostori manevrati de securistii din spatele vostru si caracatitele lor financiare si de crima organizata.

Voi nu meritati nici macar sa vi se pomeneasca numele ! Ati facut mult rau Romaniei si Romanilor si nu va lasati, vreti sa continuati ! Stapinii vostri securisti nu va lasa !

Sinteti niste caricaturi odioase si voi vreti sa ajungeti Presedinte al Romaniei ! Va castiga cel care are haita cea mai nemernica !

sau…

Voi castiga eu, Cetateanul Radu Moraru, Presedintia Romaniei

Pe 10 Noiembrie 2019 facem curat la virful Statului . Incepind de astazi stringem semnaturi , aveti TABELUL de SEMNATURI aici

Daca in urma cu 30 de ani, Liiceanu a refuzat sa dea nume, incepind de astazi eu voi da primele nume :

Le cer generalilor Florian Coldea (SRI) si Silviu Predoiu (SIE), fosti sefi longevivi ai celor mai puternice servicii secrete din Romania, sa paraseasca Tara si sa nu se mai implice in campania pentru alegerile Prezidentiale !

Lichelelor, ati facut sa tremure o tara intreaga in fata voastra, pe mine NICIODATA ! Securisti nenorociti care ati distrus Romania prin LICHELELE santajabile pe care le-ati pus in fruntea Tarii, in presa, in justitie, peste tot ! Voi sinteti primii care ati patronat crima organizata, care ati permis toate nenorocirile ! Lichelelor, ati omorit oameni multi si nu v-a tras nimeni la raspundere !

Lichelelor, cica v-ati pensionat! Dar tot voi trageti sforile cele mai importante !

Coldea si Predoiu, mars afara din tara, cautati-va refugiu la capatul Lumii ! 

Coldea si Predoiu, retrageti-va toti candidatii, toate LICHELELE pe care le-ati inscris in cursa prezidentiala ! Va bateti joc de Romani cu aceste triste personaje santajabile !

Voi ajunge Presedinte si voi cere Curte Martiala pentru voi, LICHELELOR !

Deocamdata atit. Aveti Tabelul de Semnaturi.

Voluntari, avem citeva zile sa stringeti cit mai multe semnaturi si va astept in Bucuresti, pe Calea Victoriei 21-23. Incepind de miine !

Deasemenea aveti si Apelul catre Lichele, din urma cu 30 de ani, semnat de Gabriel Liiceanu ! Atunci a fost degeaba ! Sper ca acum sa nu mai asteptam inca 30 de ani ! Multi dintre noi nu vom mai fi, vom fi morti in aceeasi tara condusa de LICHELE !

Doamne, Ajuta Romania !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru “Nasul” – Presedinte 100% Independent

Cele mai citite

Ciolacu cere explicații de la șeful Transgaz pentru achiziția de iPhone-uri

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că îl va chema la explicații pe Ion Sterian, șeful Transgaz, după ce compania a achiziționat iPhone-uri...

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

Ciolacu cere explicații de la șeful Transgaz pentru achiziția de iPhone-uri

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că îl va chema la explicații pe Ion Sterian, șeful Transgaz, după ce compania a achiziționat iPhone-uri...
Ultima oră
Pe aceeași temă