27.5 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăMediuFinal fericit pentru un pui de urs la barajul Vidraru. Cum a...

Final fericit pentru un pui de urs la barajul Vidraru. Cum a fost salvat de un jandarm

Un jandarm care asigura paza obiectivului „Baraj Vidraru”, în punctul conductei de aducțiune, a observat, duminică, un pui de urs care a căzut de pe versant pe carosabil.

A fost solicitat un echipaj de jandarmi din cadrul Postului Montan Arefu care au preluat puiul de urs, care nu se mai mișca, dar nu prezenta răni vizibile.

S-a luat legătura cu paznicul de vânătoare care, după sosirea la locul indicat, a analizat starea de sănătate a ursulețului.

După puțin timp, la limita pădurii și-a făcut prezența o ursoaică cu doi pui și, deoarece ursulețul își revenise și începuse să meargă singur, a fost eliberat în mediul natural unde s-a alăturat mamei sale.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Pariez pe Ostaș!

Dacă lipsește ceva României actuale este instituția anticipării. Hazardul ne guvernează. Mișcările în cercurile politice sunt predictibile, dar nu proiective. Sigur că nu deplângem...
Ultima oră
Pe aceeași temă