22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleZoidPay - cumpărături cu crypto pe Amazon, eBay şi alţi peste 40...

ZoidPay – cumpărături cu crypto pe Amazon, eBay şi alţi peste 40 de milioane de comercianţi online

Bucureşti, România. ZoidPay lansează o platformă unde consumatorii pot face cumpărături cu cryptomonede la orice mare retailer din lume, inclusiv Amazon, eBay şi Alibaba.

ZoidPay: Cumpără Orice de Oriunde

Cu prezenţă predominantă în Europa şi Asia, această companie FinTech dezvoltă un întreg ecosistem în jurul experienţei de shopping, cu mecanisme complementare de staking şi DeFi.

De la încorporarea sa în 2018 ZoidPay s-a concentrat pe dezvoltarea de produse inovatoare, menite să sporească atracția cryptomonedelor cu obiectivul adoptării în masă.

Impact global în comerțul electronic

Un sondaj global recent efectuat de MasterCard cu 15.569 consumatori în 18 țări a arătat că 67% din generaţia millennials sunt mai deschiși la utilizarea cryptomonedelor astăzi decât erau acum un an. Deși acest lucru este încurajator există în continuare un decalaj în spațiul crypto, unul care provine din lipsa unor cazuri reale de utilizare pentru consumatorul de rând. În majoritatea cazurilor, cryptomonedele care au fost concepute inițial ca un sistem de plăți electronice peer-to-peer, adesea se blochează în ideea de a fi doar un alt instrument de tranzacționare.

Aici intervine ZoidPay. Combinând ecommerce-ul cu cryptomonedele, ZoidPay face posibilă adoptarea acestora în masă.

ZoidPay îmbină cumpărăturile cu Staking și alte integrări DeFi, oferind astfel fiecărui utilizator o experiență personalizată. Astfel, consumatorii se bucură de beneficii precum ar fi crypto cashback, împrumuturi pe loc, acces la piețe globale și multe altele, adăugând o nouă dimensiune experienței lor de cumpărături.

Soluție retail completă pentru cumpărături online și în magazin

În curând ZoidPay lansează Extensia Chrome și Marketplace-ul, care permit oamenilor să cumpere orice de oriunde din lume cu criptomonedele lor conectându-și portofelele electronice existente. Unul dintre cei mai mari factori de diferențiere faţă de soluţiile existente pe piaţă este că ZoidPay este interoperabil între portofelele electronice și platformele de tranzacţionare. Compania permite utilizatorilor să se conecteze la extensia Chrome cu orice portofel, în timp ce exchange-urile pot integra cu ușurință Extensia și Marketplace-ul pentru a oferi lichiditate instantanee utilizatorilor lor.

Fie că doriţi să comandați un laptop nou de pe Amazon cu Bitcoin, să plătiți abonamentul Netflix cu BNB sau să cumpărați alimente cu Ethereum, ZoidPay face ca toate acestea să fie posibile.

Magazinele fizice pot accepta cu ușurință plăți crypto prin simpla descărcare a portofelului electronic ZoidPay care transformă orice smartphone într-un POS, beneficiind de toate avantajele ecosistemului.

O tranziție simplă de la FIAT la Crypto

Conform unui sondaj MasterCard, 40% dintre participanți au declarat că intenționează să utilizeze crypto pentru cumpărături în anul următor. ZoidPay a anticipat această creștere a cererii de cryptomonede. Funcții ușor de utilizat, securitate, tranzacții cu costuri reduse și alte caracteristici se învârt în jurul unui model centrat pe client.

„De la bun început accentul la ZoidPay a fost pus pe construirea unei platforme ușor și sigur de utilizat, atât pentru consumatori, cât și pentru comercianți. Folosind cryptomoneda noastră nativă ZPAY, clienții pot beneficia de reduceri masive de la comercianți, zero comisioane de tranzacție și recompense din mecanismul de staking. Suntem încântați să facem parte din cea mai mare tranziție de la FIAT la crypto în următorul deceniu. Și călătoria noastră este doar un început”, spune Eduard Oneci, co-fondator și CEO.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial website – https://zoidpay.com  

Twitter – https://twitter.com/zoidpay

Facebook – https://www.facebook.com/zoidcoinnetwork/

Instagram – https://www.instagram.com/zoidpay/

Telegram – https://t.me/zoidpay

Cele mai citite

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Back home. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, înapoi la Masterchef, emisiune difuzată de PRO TV

Vuiește întregul internet! După scandalul de la Antena 1, când cei trei chefi au anunțat trustul cu câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor că...

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...
Ultima oră
Pe aceeași temă