21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăLifestyleVrei să-ți găsești iubirea online? Urmează aceste 5 sfaturi

Vrei să-ți găsești iubirea online? Urmează aceste 5 sfaturi

În ziua de astăzi, poți găsi orice online. De la haine la accesorii auto, mâncare, jocuri. Însă iubirea? Iubirea o poți găsi online la un click distanță?

Răspunsul la această întrebare este: depinde. Depinde cât de optimist ești și cât de dispus ești să riști. Însă, ca să te asiguri că ai cât mai multe șanse să-ți găsești jumătatea, trebuie să iei în considerare anumite aspecte.

Iată 5 sfaturi pe care să le urmezi dacă vrei să-ți găsești iubirea online.

1.Stabilește ce tip de relație vrei

Pentru început, hotărăște-te ce fel de relație vrei și fă acest aspect cunoscut. Poți chiar să scrii ce tip de relație îți dorești la secțiunea de informații personale. Vrei o relație deschisă, exclusivă sau îți dorești o aventură de o noapte? Sau o conexiune fără implicații emoționale? Scrie exact ce vrei pentru a nu crea așteptări greșite.

Mulți consideră că pe aplicații există persoane care vor doar aventuri de o noapte, ceea ce nu este adevărat. De aceea e important să îți faci cunoscută intenția.

2.Completează-ți profilul cu informații reale

După ce stabilești ce fel de relație îți dorești, e timpul să-ți completezi profilul.

Te gândești să-ți modifici înălțimea, culoarea ochilor sau ocupația? Mai gândește-te. Minciuna are picioare scurte și nu te ajută să-ți găsești iubirea online. Partenera ta de întâlnire s-ar putea să fie dezamăgită de faptul că ai mințit-o și e logic de ce, ea vrea să te întâlnească pe tine, nu cine crezi tu că ar vrea să fii.

Așa că, o regulă de bază atunci când vine vorba despre găsirea unei partenere sau unui partener online este să fii sincer. Scrie în rubrica de informații doar adevărul și ai grijă să pui poze reale cu tine, nu cu altcineva.

3.Adresează întrebările potrivite

Discuțiile dintre voi nu trebuie să fie un interogatoriu, însă nici nu trebuie să mergeți doar pe calea discuțiilor de complezență, adică: ce vreme urâtă e afară, m-am plictisit, nu știu ce să mai mănânc etc.

Ai două variate:

  • adresezi întrebările cu tact și ești atent la răspunsuri,
  • încerci să conduci conversația ca și cum ar fi un joc de tipul hai să ne cunoaștem mai bine.

Prima variantă e un pic mai dificilă și, dacă nu ai experiență, poți seta fără să vrei un context de tipul interogatoriu, care indispune persoana cu care discuți.

De obicei, e bine să pornești discuția ca și cum ar fi un joc, de obicei oamenii sunt mult mai deschiși la o perspectivă de acest tip pentru că nu se simt ca în fața unui profesor la școală. Jocul e o manieră foarte inteligentă de crea legături și de a cunoaște mai bine persoanele din viața ta.

4.Nu te lăuda cu experiențele tale sexuale

Cel puțin, nu din prima. E posibil ca partenera ta să nu fie impresionată de faptul că tu ai încercat cea mai bună pastilă pentru potență. Sau că ai avut foarte multe partenere înainte. Tot ce înseamnă sex sau păreri Pops trebuie să rămână pentru tine.

Bineînțeles, dacă ești întrebat, poți răspunde mai ales dacă amândoi vă doriți doar o noapte pasională și atât, fără perspectiva unei relații serioase.

5.Nu divulga informații personale din prima

În spatele unui cont frumos pe o aplicație de dating se pot afla persoane cu intenții nu chiar bune. De aceea e important să nu spui din prima unde locuiești sau datele cardului. Dacă observi că discuția se duce foarte mult în direcția cât câștigi? sau spune-mi unde stai să-ți fac o surpriză, spune un nu politicos. Cel puțin pentru moment.

Sfat bonus: stabilește ca prima întâlnire să se desfășoare într-un loc cât mai aglomerat, la mall sau într-un restaurant. Cel mai bine un loc în care ai mai fost și îți este cunoscut.

Nu este garantat că îți vei găsi iubirea online dacă urmezi aceste sfaturi, însă ai o șansă în plus să găsești pe cineva care să fie compatibil cu tine. Succes!

Cele mai citite

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

Stoltenberg cere țărilor NATO un sprijin mai puternic pentru Ucraina. Iohannis încă n-a convocat CSAT, pe tema sistemului Patriot

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, solicită țărilor aliate ca, la următorul Summit, cel din iulie 2024, să aprobe un sprijin mai puternic pentru...

RL a pus din nou ALPAB la tuns iarba

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB), instituție subordonată Primăriei Capitalei, susține că a demarat lucrări de cosire a ierbii din zona Piața Unirii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă