29.4 C
București
vineri, 21 iunie 2024
AcasăLifestyleVedeteWaiyi Chan, noua senzație din golf. Rivala lui Paige Spiranac, în ipostaze...

Waiyi Chan, noua senzație din golf. Rivala lui Paige Spiranac, în ipostaze incendiare

Waiyi Chan și-a surprins fanii de pe Instagram cu cea mai recentă fotografie în care poate fi văzută purtând o rochie scurtă care lasă puțin loc imaginației.

Jucătoarea de golf în vârstă de 28 de ani, care se mândrește cu peste 30.000 de urmăritori pe Instagram, este gata să rivalizeze cu regina golfului, Paige Spiranac.

„Dragule, am ajuns acasă”, a scris Chan la descrierea ultimei fotografii postate.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Un fan a afirmat că Chan este „prea frumoasă pentru a fi descrisă în cuvinte”, în timp ce un alt urmăritor a catalogat-o drept „o frumusețe uimitoare”.

Cu toate că nu se poate lăuda cu numărul de urmăritori al lui Spiranac, întrucât acesta din urmă are 3,7 milioane de urmăritori pe Instagram și încă 1,4 milioane pe TikTok, frumoasa Chan câștigă teren în lupta cu Paige.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Cum vor circula mijloacele STB de Rusalii

În contextul Sărbătorii Rusaliilor, luni, în data de 24.06.2024, liniile de transport public vor funcționa conform programului unei zile de duminică, anunță Societatea de...

Cine este Rareș Hopincă, învingătorul de la sectorul 2?

Sectoarele 2,3 și 4, partea de est a Bucureștiului, poetic denumite scutul de răsărit, vor fi conduse de Rareș Hopincă, Robert Negoiță și Daniel...

OUG ce aduce modificări Legii concediului paternal, promulgată

Președintele Klaus Iohannis a promulgat OUG ce modifică Legea concediului paternal și decrete de pensionare a mai multor angajați din armată. Potrivit unui comunicat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă