16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleVara strălucește cu noile bijuterii sofisticate din colecția Pandora Signature

Vara strălucește cu noile bijuterii sofisticate din colecția Pandora Signature

 Adoptă stilul versatil care nu trece neobservat și alege un mix natural de piese statement pentru fiecare look și ocazie.

„Crearea a ceva cât mai natural, dar care să fie de asemenea recognoscibil este unul dintre cele mai dificile lucruri în design. Piesele noi din această colecție surprind cele două idei perfect”, declară Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, VP Creative Directors, Pandora.

Brățările minimaliste sunt concepute pentru a fi purtate individual sau suprapuse în diferite moduri pentru a-ți lăsa personalitatea să strălucească. Suprapunerile monocrome conferă un aspect elegant, iar suprapunerile formate din finisaje metalice diferite adaugă o notă de unicitate look-ului. Finisată manual din materiale de înaltă calitate, colecția combină logo-ul iconic Pandora cu detalii unice și măiestria meșteșugarilor de bijuterii pentru a oferi bijuterii atemporale concepute pentru a fi purtate în stilul tău.

Din trei metale diferite, brățările fixe I-D Pandora Signature, te ajută să te impui stilistic. 


Inelul Suprapus strălucitor este creat pentru a fi purtat individual sau în combinație cu alte inele pentru o abordare personală.


Cerceii în formă de U combină strălucirea și profunzimea, aducând o influență minimalistă oricărei ținute. 

 

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă