19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleUnde poți juca instant păcănele gratis online și fără cont

Unde poți juca instant păcănele gratis online și fără cont

Pasionații de adrenalină au fost mai puțin reticenți în ceea ce privește migrarea către segmentul de pariuri sportive online, însă atunci când vine vorba despre sloturi, unii jucători au ezitat să facă acest pas, din diverse motive.

Lucrul pe care nu-l cunosc mulți amatori de păcănele este că online se pot juca aceleași jocuri ca și în cazinourile terestre. Și mai mult decât atât, operatorii licențiați la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc le oferă posibilitatea jucătorilor români să acceseze sute de jocuri de la cei mai apreciați furnizori din Europa, cum ar fi EGT, NetEnt sau Novomatic (GreenTube).

În plus, cei care aleg ulterior să joace păcănele online pe bani reali vor putea revendica o mulțime de bonusuri și promoții recurente, iar atunci când vor dori, vor putea să joace și bilete la pariuri sportive sau pe loterii, poker, bingo, blackjack, baccarat ruletă și așa mai departe.

În continuare, vă vom prezenta câteva dintre cele mai populare jocuri de păcănele online conform Jocuri Aparate & Păcănele:

Book of Ra

Acest clasic al sălilor de jocuri din Europa rămâne, în continuare, unul dintre cele mai accesate jocuri de păcănele online. Oricine a văzut filmul Mumia se va simți familiarizat cu tematica acestui joc, în care simbolul exploratorului plătește cel mai bine.

Însă pasionații iubesc acest joc pentru speciala deosebită, care se declanșează în momentul apariției a cel puțin 3 cărți pe rolele de joc. În acel moment se oferă 10 rotiri gratuite cu un simbol expandabil special, care are rol de WILD și odată apărut pe ecran, va acoperi întreaga rolă.

Pe lângă replicile scoase de alți furnizori (Book of Dead, Book of Adventure etc.), există mai multe versiuni lansate de Novomatic, care pot fi jucate online: Book of Ra Classic, Book of Ra Deluxe, Book of Ra Deluxe 6, Book of Ra Magic și Book of Ra Bingo.

Lucky Lady’s Charm

Nu există iubitor de păcănele în România care să nu fi văzut acest joc. Apariția a cel puțin 3 globuri roz declanșează speciala, cu 15 rotiri gratuite la care câștigurile sunt triplate. Acest joc este sinonim cu norocul, așa că simbolurile potcoavei și ale trifoiului nu putea lipsi.

Totuși, simbolul zânei care deține globurile roz pe lângă faptul că are rol de WILD, plătește cel mai bine: Pentru o miză totală de 1 RON, adică 10 bani pe fiecare dintre cele 10 linii de joc, ochirea unei linii de 5 zâne îți poate aduce 900 RON dintr-o singură rotire!

Sizzling Hot

Acesta este, de departe, unul dintre cele mai simple sloturi video, dar în același timp, este și unul dintre cele mai populare la nivel European. Nu numai că nu are o specială și că simbolurile SCATTER generează câștiguri neglijabile, dar este și un joc cu doar 5 linii și numai 8 simboluri.

Totuși, Sizzling Hot este un joc emblematic de păcănele cu fructe și șeptari. Motivul principal pentru care acest joc este atât de îndrăgit este rapiditatea cu care se pot obține câștiguri consistente.

Practic, o învârtire cu o miză totală de 1 RON pe mână, adică 20 de bani pe fiecare dintre cele 5 linii de joc, care ochește o linie de 7 șeptari îi va aduce jucătorului 1.000 RON.

Power Stars

Starburst este unul dintre cele mai promovate sloturi online în Europa. Ei bine, află că Starburst este o replică a jocului Power Stars, produs de Novomatic. Și nu este de mirare că foarte mulți români îl preferă pe cel tradițional.

Putem spune că Power Stars este un fel de Sizzling Hot cu steroizi. Există 10 linii de joc, iar acestea sunt plătite atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga!

Spre deosebire de Sizzling Hot, la Power Stars, steluțele sunt extrem de importante întrucât acestea înlocuiesc întreaga rolă odată apărute și declanșează o reînvârtire gratuită, păstrând rola respectivă cu rol de WILD. Și mai mult decât atât, steluțele pot acoperi, pe rând sau simultan, cele 3 role din mijloc, situație în care câștigurile generate vor fi cu adevărat consistente.

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă