Foto: Poliția Română / Arhivă

Un vlogger celebru a fost prins la volan sub influența drogurilor

Un vlogger celebru a fost prins la volanul unui automobil în timp ce se afla sub influența drogurilor.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.03.2021 - 13:59

Polițiștii din județul Brașov l-au prins la volanul unei mașini pe un vlogger celebru, în timp ce acesta se afla sub influența unor substanțe interzise.

Presa locală din județul Brașov anunță că poliţiștii din orașul Râşnov au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Un comunicat al Poliției Române precizează că un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul în județul Constanța, a fost depistat în trafic pe DN1E, pe raza localității Râșnov, la data de 21 martie 2021, în timp ce ar fi condus un autoturism sub influența unor asemenea substanțe.

"La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism", precizează comunicatul Poliției Române.

Se pare că vloggerul a negat inițial că poliția l-ar fi oprit, duminică, la volan, apoi a spus că problema lui cu polițiștii era mai veche. Totuși, imediat după comunicatul Poliției, chiar pe contul de Facebook al vloggerului i se transmiteau comentarii critice, unul fiind următorul: 

"Bossulică așa exemplu dai tu tinerilor? Prins băut si drogat la volan.. sper să iei niste ani de facultate că prea bombardier ai devenit".

Comentarii