Berea românească Bucur a fost recunoscută la nivel internațional cu premiul The Superior Taste Award 2020, acordat de The International Taste Institute.
Peste 200 de experți în gust, membri ai celor mai prestigioase asociații Chefs & Sommeliers din lume, au facut parte din juriul The International Taste Institute.
Astfel, cei mai buni Chefi din restaurante cu stele Michelin precum El Bulli (Spania) sau Le Jules Vernes (Franța), care au lucrat pentru personalități precum președintele francez sau regina Angliei, precum și somelieri din 20 de țări europene au notat calitățile produsului prin metodologia internațională de degustare. Aceasta cuprinde Blind tasting sensory analyses (fiecare produs este evaluat din punct de vedere al calității, având la bază 5 caracteristici – aspect, simț olfactiv, gust, textură și after-taste) și Product Preparation & Presentation (produsele sunt preparate și servite conform unui protocol strict, respectând instrucțiunile de pregătire și de servire ale producătorului. Acest proces are ca obiectiv verificarea calității produselor disponibile consumatorului).