9.8 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăLifestyleU Cluj le oferă femeilor bilete gratuite la meciul din 8 martie....

U Cluj le oferă femeilor bilete gratuite la meciul din 8 martie. Bilete, de la 10 lei, pentru bărbați

Universitatea Cluj, care dispută pe data de 8 martie partida cu Chiajna, pe teren propriu, le oferă bilete gratuite la acest meci tuturor femeilor. Clubul ardelean a pus în vânzare bilete începând de la 10 lei.

Clubul din Liga I a lansat o invitație femeilor, cu ocazia zilei de 8 Martie: "Vă mai amintiţi când ne-aţi fost alături voi, soţii, mame, prietene, fane ale Universităţii? Când stadionul a fost deschis numai pentru voi? Ei bine, la doi ani distanţă de la acel moment, vă pregătim o surpriză, iar duminică, 8 martie, toate doamnele şi domnişoarele vor avea acces gratuit, la meciul cu Concordia Chiajna, în tribuna a II-a. Vă aşteptăm pe toţi, de la ora 15:30, să cântăm împreună pentru „U”!"

Citește și FC Steaua invită femeile la meciul cu CFR Cluj. Acces gratuit la tribuna zero

Preţurile pentru acest meci au rămas neschimbate:

Peluză – 10 lei

Tribuna a II-a: 20 de lei

Tribuna I: 30 de lei

Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei

Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei

Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie.

Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Meciul dintre "U" şi Concordia Chiajna se va disputa duminică, de la ora 15:30, şi contează pentru etapa a XX-a a Ligii I.  

Meciul este o reeditare a partidei disputate acum 2 ani, când de asemenea femeile aveau acces gratuit, iar Universitatea se impunea cu scorul de 1-0.

Cele mai citite

De ce continuă protestele fermierilor în Europa?

Dintre toate protestele fermierilor din Europa, cele mai dure au fost în Paris și Bruxelles. În majoritatea țărilor UE, acestea continuă. Costurile mari la...

Regele Charles este văzut prima dată la muncă după diagnosticul de cancer

Regele Charles a fost fotografiat întâlnindu-se cu prim-ministrul Rishi Sunak. Este pentru prima dată când este văzut la muncă, după diagnosticul de cancer, potrivit...

Cine sunt cei cinci lideri PNL care au votat împotriva listelor comune cu PSD pentru Parlamentul European

Discuții aprinse, miercuri, la PNL, motivul fiind participarea la alegerile pentru Parlamentul European pe liste comune PNL-PSD. Dacă PSD a votat în unanimitate această...
Ultima oră
Pe aceeași temă