Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trupa Rolling Stones vrea să-l dea în judecată pe Donald Trump pentru că le folosește un cântec

Trupa britanică The Rolling Stones amenință că-l va da în judecată pe președintele SUA, Donald Trump.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

28.06.2020 - 18:55

Trupa britanică The Rolling Stones a anunțat că îl va da în judecată pe liderul de la Casa Albă, Donald Trump, dacă acesta va continua să folosească un cântec al formației Rolling Stones în scopuri politice.

Potrivit BBC, trupa britanică e nemulțumită de faptul că echipa lui Trump a folosit din nou cântecul „You Can't Always Get What You Want” la un miting electoral al lui Trump.

Se știe că, în timpul campaniei electorale din anul 2016, pe care Trump a câștigat-o, echipa republicană a folosit melodia „You Can't Always Get What You Want”, deși Rolling Stones a precizat că nu-l susține pe Trump.

Acum, când Trump dorește un al doilea mandat de șef al statului, echipa lui Trump a utilizat același cântec în cadrul mitingului organizat în orașul Tulsa.

Drept urmare, Rolling Stones a avertizat echipa lui Trump că folosirea de cântece fără permisiune înseamnă o încălcare a drepturilor de autor (copyright) şi va fi subiectul unei acţiuni în justiție.

Comentarii