16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleTrei puncte de aur cu FC Voluntari

Trei puncte de aur cu FC Voluntari

Săgeata Năvodari vrea înapoi pe primul loc al clasamentului şi are nevoie de victorie sâmbătă dimineaţă.

Primul eşec din acest an nu i-a zdruncinat prea tare pe oficialii şi jucătorii năvodăreni. Evoluţia solidă de la Piteşti, neconcretizată însă şi pe tabelă, le dă motive de optimism oamenilor lui Cătălin Anghel, care mâine primesc replica ocupantei locului 3, FC Voluntari.

Meciul se anunţă unul pe muchie de cuţit, mai ales că ilfovenii sunt într-o formă de zile mari, dar Săgeata pare să aibă capacitatea de a trece peste acest examen dificil. “În primul rând este un meci cu o echipă care trage la promovare.

Atenţie la acest aspect. O echipă care vrea să promoveze a făcut transferuri bune, are jucători experimentaţi şi valoroşi şi, în plus, are o omogenitate ridicată, după doi ani în această formulă. Pentru noi este însă un meci ca oricare altul şi atitudinea nu se va schimba. Vrem să jucăm agresiv, să le desfacem apărarea şi să marcăm primii, pentru că punctele din acest meci sunt la fel de importante ca în alte partide. Din păcate avem absenţe foarte importante, dar sper ca băieţii care vor intra sâmbătă să arate caracter şi să moară pe teren. Este o expresie dură, dar este ceea ce doresc. Ştiu ce valoare au şi dacă au atitudinea corectă, pot decide un meci”, a declarat antrenorul Săgeţii.

Acesta a radiografiat şi partida de la Piteşti şi a contestat rezultatul final, considerând că jucătorii sunt datori să aibă o altă atitudine la meciul de mâine.

„După un meci prost, terminat cu un rezultat mincinos, deşi nu susţin că am pierdut nemeritat, psihicul nu este unul foarte ridicat. Au însă multă experienţă şi dacă nu îşi găsesc singuri motivaţia, eu nu am ce să le fac. Sunt profesioniști şi trebuie să joace. Asta nu e treaba antrenorului. M-am săturat să aud că, vezi Doamne, jucătorii nu sunt motivaţi de către antrenor. Afară nimeni nu cocoloşeşte jucătorii. Uitaţi-vă cum vin înapoi şi plâng în batiste că acolo nimeni nu-i ascultă şi nimeni nu-i pupă. Băieţii mei au dovedit că, atunci când e nevoie, ştiu să se motiveze şi să obţină victoria”, a continuat antrenorul.

Problemele recente de la club, dar şi absenţele din lotul adversarului de mâine au fost „elegant“ trecute la „şi altele“ de către Cătălin Anghel.

„Nu vreau să discut despre probleme şi finanţe. Indiferent ce se întâmplă, obiectivul trebuie să fie promovarea şi sunt sigur că şi dacă nu s-ar fi pus acest obiectiv jucătorii ar fi cerut să-l avem. Lotul este bun, experimentat, şi orice eşec, la fel ca victoriile, trebuie asumat. Mergem înainte şi ne batem până la capăt. Dinu Todoran este un lider, dar Voluntariul nu stă doar în el. Şi noi avem absenţele noastre, deci se compensează absenţa lui cu absenţa lui Guerra. Noi trebuie să ne facem jocul uşor, nu să contabilizăm absenţele de pe teren, indiferent de echipă“, a încheiat tehnicianul.  

Cele mai citite

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...
Ultima oră
Pe aceeași temă