19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăLifestyleTreci examenele cu brio, antrenandu-ti memoria cu ulei de canabis!

Treci examenele cu brio, antrenandu-ti memoria cu ulei de canabis!

Esti tanar si gandul iti zboara deja la vacanta de vara, in care vei lua la rand festivalurile de muzica din tara si plajele de pe litoral? Numeri zilele pana cand incepe vara calendaristica si nu mai ai rabdare pana cand vei dansa sau vei bea bere cot la cot cu prietenii tai? Nu trebuie, totusi, sa uiti ca mai ai un ultim hop de trecut: examenele de final de an! Fie ca vorbim despre probele de la Bacalaureat sau despre examenele de la facultate, acestea nu trebuie tratate superficial si trebuie promovate cu brio, ca sa poti avea o vara linistita.

Pana la urma, nimeni nu isi doreste sa aiba griji pe parcursul verii, iar mintea sa ii stea la restante in loc sa se gandeasca numai la distractii specifice varstei. Desigur, ai cea mai frumoasa varsta si este firesc sa iti doresti sa te simti bine alaturi de amicii tai sau partenerul de cuplu, insa acest lucru nu inseamna ca nu poti fi si responsabil in acelasi timp. In acest articol, iti vom prezenta o metoda pe care cu siguranta nu ai mai luat-o in calcul pana acum pentru a trece mai usor urmatoarele examene.

Este vorba, bineinteles, despre o metoda 100% legala, care te va ajuta numai in cazul in care iti dai silinta si parcurgi materia de cateva ori inainte sa te prezinti la test. Nu vorbim despre suplimente precum lecitina, nici despre mestecatul gumei in timp ce inveti, fapt despre care se spune ca ar ajuta memoria. In acest articol ne vom referi la ulei de canabis, o substanta cu proprietati deosebite.

In ciuda denumirii, uleiul de canabis nu contine THC (tetrahidrocanabinol), compusul activ din marijuana responsabil cu instalarea efectelor psihoactive. In schimb, uleiul de canabis are in componenta sa CBD (canabidiol), un compus care interactioneaza foarte bine cu organismul uman si nu prezinta niciun fel de efect advers.

Printre beneficiile uleiului de canabis asupra corpului uman se numara reglarea glicemiei, echilibrarea raportului intre colesterolul bun si cel rau, intarirea sistemului imunitar, dar si ameliorarea durerilor musculare si reglarea circulatiei sangvine. Totusi, un alt efect al uleiului de canabis, poate mai putin cunoscut, este acela de a creste capacitatea de concentrare si a imbunatati memoria.

Practic, aceasta substanta atat de intens dezbatuta in ultimii ani si din ce in ce mai folosita in intreaga lume te va ajuta sa te concentrezi mai bine, dar si sa retii informatiile pentru o perioada mai indelungata. Acest lucru este valabil atat pe durata pregatirii, cat si in sala de examen. Si nu exista nicio indoiala ca uleiul de canabis este mai sanatos decat energizantele si consumul exagerat de cafea.

Daca alegi sa consumi ulei de canabis atat in sesiune, cat si inainte de fiecare examen important, nu va mai trebui nici sa faci nopti albe! Pe langa faptul ca vei absorbi mult mai rapid si usor toate informatiile relevante, aceasta substanta are si rolul de a-ti asigura un somn linistit, stiind ca esti bine pregatit pentru tot ce va urma. Succes si distractie placuta in restul verii!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă