5.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăLifestyleTravelRomânii au cheltuit aproape dublu pe vacanțe anul trecut, față de 2020,...

Românii au cheltuit aproape dublu pe vacanțe anul trecut, față de 2020, studiu Revolut

Chiar în al doilea an de pandemie, utilizatorii Revolut din România au cheltuit cu 76% mai mult decât în 2020 pentru călătorii și vacanțe.

În contextul dorinței de a călători tot mai mult, Revolut lansează ,,Rezervă cazarea acum, plătește la proprietate” pentru Stays și le oferă mai multă flexibilitate clienților.

Lansat în 2021, Sejururi, produsul inovator de turism al Revolut, este menit să îi ajute pe clienți să își gestioneze, din aplicație, serviciile de cazare pentru călătoriile lor.

Revolut Sejururi oferă peste 750.000 de posibilități de cazare din lume, plus șansa de a recupera până la 10% din prețul acesteia.

Rezervi acum, plătești mai târziu

Cu Revolut Sejururi, clienții din Marea Britanie și Spațiul Economic European au posibilitatea să rezerve cazarea direct din aplicație, pot plăti pe loc sau mai târziu, când ajung la locul de cazare, și în ambele cazuri vor beneficia de cashback.

Fondurile sunt redirecționate imediat în contul Revolut dacă se plătește la rezervare, iar în cazul plății la proprietate, cashback-ul este virat direct în contul utilizatorului, după checkout, în a 17-a zi din luna următoare (sau prima zi lucrătoare după această dată). Indiferent de tipul de plan ales, clienții Revolut au acces la prețuri speciale la cazare, fără taxe de rezervare, atunci când folosesc Revolut Stays.  

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...
Ultima oră
Pe aceeași temă