10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieEconomie internaționalOperatorul hotelier Ensana și extins portofoliul cu hotelul Aquahouse Hotel & Spa...

Operatorul hotelier Ensana și extins portofoliul cu hotelul Aquahouse Hotel & Spa din Bulgaria

Ensana, principalul operator hotelier în domeniul hotelurilor de spa medical, și-a anunțat extinderea portofoliului de hoteluri SPA în Bulgaria, prin introducerea în portofoliu a hotelului Aquahouse Hotel & SPA din localitatea Sf Constantin și Elena. Bulgaria este acum parte a zonelor deja deswervite de Ensana, din România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Grecia (din 2025/2026) și UK.

„Suntem foarte fericiți să anunțăm că extindem brandul Ensana în Bulgaria, o țară cu o bogată istorie spa, care datează încă din vremea romanilor”, a spus Frank Halmos, CEO of Ensana.

Compania Ensana va prelua managementul hotelului de la 1 octombrie și își va pune experiența în slujba creării unui concept unic de concepte și pachete de tratament care vor avea la bază resursele naturale și expertiza medicală.

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu Ensna, care ne va ajuta să livrăm un concept unic de servicii medicale care vor contribui atât la prevenția, cât și la îmbunătățirea stării de sănătate a oaspeților noștri, în condiții de ospitalitate premium. Să aducem Ensana în stațiunea Constatin & Elena face parte din strategia noastră pe termen lung și contribuie la dezvoltarea stațiunii drept un resort annual dedicat mării, spa-ului și deliciilor culinare. Apa termală vindecătoare, precum și celelalte reusurse naturale ale stațiunii, alături de expertiza Ensana, vor crea servicii unicat”, punctează  Lyubomir Stamboliyski, Director de Vânzări și Marketing al stațiunii Sf Constantine & Helena.

Aquahouse Hotel & SPA este un hotel de 5 stele, construit și deschis în anul 2022, situat în stațiunea Sf Constantin și Elena din Bulgaria. Aici, în acest loc de la malul Mării Negre, primii turiști au venit încă din 1908, stațiunea fiind, de altfel, prima de acest fel de la Marea Neagră.

Hotelul are peste 400 de camere și oferă o întreagă serie de proceduri și terapii medicale, spa & wellness, care au la bază apa termală vindecătoare.

Hotel Aquahouse Hotel & Spa duce mai departe moștenirea romanilor care au folosit izvoarele termale din Bulgaria încă din secolul 4 IC.

Ensana este principalul operator de hoteluri spa din Europa, care operează în prezent 27 de hoteluri din Cehia, Ungaria, Slovacia, România și UK. Fiecare dintre aceste hoteluri se află situate în destinații balneare, renumite pentru resurselor lor naturale binefăcătoare.

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă