27.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăLifestyleTravelDAL Travel promovează “România Premium” de Crăciun și de Revelion

DAL Travel promovează “România Premium” de Crăciun și de Revelion

În topul locațiilor de calitate se află Sinaia, Poiana Brașov, Predeal, Păltiniș, Vatra Dornei, Albota și Micloșoara

Interesul pentru programele și excursiile opționale, deci pentru un turism activ, este în creștere

În pofida restricțiilor și a introducerii certificatului verde pentru accesul în structurile de cazare, turiștii români sunt interesați și rezervă pachete turistice pentru sărbătorile de iarnă, în propria țară. DAL Travel propune o ofertă ”România Premium”, cu altfel de programe turistice, inedite, pentru Crăciun și Revelion.

Turiștii români preferă, în acest sens, atât hoteluri de 4 și 5 stele, situate în special în stațiuni montane, cât și conace, castele și pensiuni situate în zone rurale.

”Suntem specializați și recunoscuți pentru destinațiile exotice și circuitele externe premium pe care le promovăm. Însă dorim să promovăm și o Românie inedită, ca destinație premium. În țara noastră putem regăsi o natură încă neatinsă, tradiții și obiceiuri bine păstrate, gastronomie excelentă și structuri de cazare de mare calitate. Am decis să introducem programele premium de turism intern cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Tendința turiștilor este de a face rezervări pe ultima sută de metri deoarece, din cauza restricțiilor, nimic nu mai este sigur. De aceea, majoritatea preferă să aștepte, să vadă ce modificări apar pe parcurs. Dar în general aceste pachete de sărbători pot fi  rezervate din timp, deoarece majoritatea structurilor de cazare dau dovadă în acest moment de flexibilitate”, precizează Daniela Nedelcu, director general al agenției DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium înființat în anul 2000 și membru al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

Potrivit consultanților DAL Travel, tarifele nu s-au modificat esențial față de anii precedenți, ci s-au ajustat ușor ținând cont doar de rata inflației și de creșterea anumitor cheltuieli. Toate pachetele de Crăciun și de Revelion includ cine festive, diverse activități și pun la dispoziție excursii opționale la fața locului.

Cele mai solicitate stațiuni și destinații turistice de sărbători sunt Sinaia, Poiana Brașov, Predeal, Păltiniș, Vatra Dornei, Albota și Micloșoara. ”Turiștii noștri au ales, pe lângă structurile de cazare de calitate de pe Valea Prahovei și din Poiana Brașov, stațiuni montane etalon care s-au dezvoltat mult în ultimii ani, precum Păltiniș și Vatra Dornei sau zone de turism rural din Transilvania. Ca om de turism cu experiență, care am vizitat, analizat, promovat și vândut destinații inedite din toată lumea, vă pot spune că și România poate fi o destinație premium, cu structuri de cazare de calitate, cu servicii bune dar și cu produse de top. Am făcut, în acest sens, o selecție riguroasă pentru turiștii noștri, iar hotelurile, conacele și pensiunile promovate au un raport calitate-preț foarte bun”, adaugă Daniela Nedelcu.

De exemplu, la hotelul Rozmarin din Predeal (4 stele), un pachet de Crăciun, care include 4 nopți de cazare, cu mic dejun și cină tip bufet, pornește de la 1450 de lei de persoană. Petrecerea Revelionului la hotelul de 4 stele Palace din Sinaia, care include 3 nopți de cazare și Cină festivă, costă de la 1932 de lei de persoană.

O altă atracție turistică importantă de Crăciun o constituie complexul turistic Albota, unde se află și celebra păstrăvărie. Pentru 3 nopți cu servicii all inclusive, un turist va plăti între 1600 și 1950 de lei. Tot de Crăciun, din ce în ce mai căutate sunt Casele de Oaspeți ale Contelui Kalnoky de la Micloșoara. Pentru 390 de euro de persoană, un turist va beneficia de cazare 3 nopți în cameră superioară, mic dejun, prânz și cine tradiționale, două activități sau excursii cu ghid.

 Una dintre cele mai scumpe și exclusiviste oferte de Crăciun este la resortul Castelnor, amplasat în stațiunea Păltiniș, la doar 30 de km de Sibiu, într-un decor natural irezistibil. Pentru 3 nopți de cazare, camera dublă deluxe, pachetul turistic este de 568 de euro și include demipensiune, acces la spa, la depozit schi și transfer gratuit la zona de schi Arena Platoș.

Cea mai scumpă ofertă pentru Revelion este la hotelul Alpin, de 4 stele, din Poiana Brașov, unde, pentru 4 nopți, un turist va plăti între 875 de euro loc în camera dublă standard și 1235 euro loc în camera dublă deluxe și pachet turistic premium. Pachetul turistic include mic dejun, cine tematice (fiecare seară fiind dedicată unui oraș, precum New York, Las Vegas, Monaco și Dubai), brunch internațional, muzică live şi artişti renumiţi, program de jocuri şi activităţi creative pentru copii, platou cu fructe şi ciocolată și o sticlă de şampanie, în cameră la sosire. 

Potrivit consultanților DAL Travel, din ce în ce mai mulți turiști optează pentru pachete turistice de calitate, preferând zone aflate în natură, în regiuni de munte sau de deal, cu aer curat. De asemenea, interesul pentru un turism activ este în creștere.

Despre DAL Travel

Cu peste 20 de ani de experiență pe piața turismului din România, agenția de turism DAL Travel s-a făcut remarcată și apreciată atât datorită circuitelor de grup organizate fără cusur în destinații de pe toate continentele, dar și prin prisma organizării de vacanțe individuale sau de afaceri complet personalizate după dorințele și/sau nevoile clienților.

Fiind încă de la înființare o agenție de turism tour operatoare membră ANAT și IATA, am putut să le oferim partenerilor noștri B2B siguranța că toate serviciile noastre sunt de calitate înaltă și că împreună le putem dărui turiștilor experiențe de top în orice colț al lumii, chiar și în această perioadă pandemică dificilă prin care traversăm. Am reușit să supraviețuim pe piața turismului în perioada de pandemie prin forțe proprii, deoarece nu am dorit să renunțăm nici la activitatea noastră, nici la oamenii din agenție.  Pasiunea pentru călătorie este una dintre credințele noastre, iar datorită ei am riscat totul chiar și atunci când situația generată de pandemie nu ne dădea speranțe. În acest moment pot spune că toate eforturile noastre nu au fost zadarnice, motivându-ne să mergem mai departe.

              DAL Travel oferă următoarele tipuri de produse turistice:

  1. Circuite turistice de grup
  2. Vacanțe personalizate
  3. Private tours
  4. Sejururi charter
  5. Croaziere
  6. City breaks
  7. Organizare evenimente
  8. Bilete de avion
  9. Cazări în întreaga lume
  10. Vacanțe în România
Cele mai citite

Accident pe autostrada Transilvania. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pierit sâmbătă, 25 mai 2024, într-un tragic accident rutier petrecut pe autostrada Transilvania. Bărbatul a fost...

Două organizații criminale care se ocupau cu introducerea ilegală de cetățeni chinezi în Spania au fost desființate

Europol a sprijinit Poliția Națională Spaniolă (Policía Nacional) în desființarea a două organizații criminale care au introdus ilegal sute de cetățeni chinezi folosind o...

Record în 2024 pentru Canalul Mânecii: Peste 10.000 de migranţi l-au traversat ilegal

Peste 10.000 de migranţi au traversat ilegal Canalul Mânecii, de la începutul anului 2024, pentru a ajunge în Regatul Unit. Aceasta reprezintă o creştere...
Ultima oră
Pe aceeași temă