18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleTorje, aproape de un transfer la Fenerbahce, vicempioana Turciei

Torje, aproape de un transfer la Fenerbahce, vicempioana Turciei

Mijlocaşul Gabriel Torje este foarte aproape de un transfer la vicecampioana Turciei, care se află în tratative pentru a-și asigura serviciile românului în sezonul viitor.

Mijlocașul, împrumutat de Udinese la Konyaspor, ar putea ajunge la o echipă cu pretenții la titlu în Turcia, conform tuttomercatoweb.com.

Discuții ar fi existat între cele două părți încă din luna martie, atunci când a fost vehiculată suma de 5 milioane euro, pe care Fenerbahce ar fi dispusă să o plătească pentru român.

Internaţionalul român în vârstă de 25 de ani trece printr-o formă foarte bună, resimțită atât la echipa de club, cât și la națională. El a marcat 5 goluri în cele 27 meciuri disputate pentru Konyaspor în acest sezon.

Konyaspor a terminat pe locul 8 în acest sezon, în prima ligă din Turcia.

Torje a ajuns la Udinese în 2011, după ce jucase anterior la Dinamo. Au urmat pentru el Granada, Espanyol Barcelona şi Konyaspor, unde a evoluat sub formă de împrumut. Torje a intrat în ultimul an de contract cu Udinese.

Cele mai citite

VIDEO. Vladimir Putin, prezent la slujba de Înviere, oficiată de Patriarhul Kirill

Credincioșii, inclusiv președintele Vladimir Putin, au umplut Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova pentru slujba de Paște în timpul nopții, condusă de Patriarhul Kirill, șeful...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...
Ultima oră
Pe aceeași temă