13.9 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăLifestyleTOP 10 Antrenori de fotbal care au SECAT conturile patronilor. Mourinho cel...

TOP 10 Antrenori de fotbal care au SECAT conturile patronilor. Mourinho cel scump vs Cel mai eficient din lume

Fotbalul poate fi o afacere bănoasă pentru magnații care investesc zeci de milioane de euro în transferuri uluitoare în campionatele din vestul Europei. De cele mai multe ori însă, aceștia trebuie să aibă un "sac fără fund" pentru a le satisface pretențiile celor mai buni tehnicieni din lume.

Cluburi precum Chelsea, Real Madrid și, în ultimii ani, Manchester United cheltuie sume uriașe, care ar fi suficiente pentru a cumpăra anual toate echipele din campionatele din Europa de Sud-Est, inclusiv Liga I. 

Eficiența antrenorilor este greu de contabilizat, însă, dacă ea poate fi calculată în vreun fel, atunci cel mai bun raport este cel între trofeele câștigate și sumele cheltuite, astfel că mai puțini bani cheltuiți pe un trofeu înseamnă o eficiență mai mare a unui tehnician.

Deschide galeria pentru a vedea un TOP 10 Antrenori care au cheltuit cel mai mult – de la cel mai eficient (cei mai puțini bani cheltuiți pe un trofeu) la cel mai costisitor.

Antrenori precum Jose Mourinho, Pepp Guardiola sau Carlo Ancelotti se află în top 10 al celor mai cheltuitori antrenori din lume, însă unii dintre aceștia au reușit și performanțe incredibile. 

Astfel, printre cele mai puternice transferuri din ultimii ani se numără: trecerea lui Cristiano Ronaldo (de la Manchester U. la Real Madrid), Gareth Bale (Tottenham – Real Madrid), Angel Di Maria (Real Madrid – Manchester U.).

Cele mai citite

Cum afectează comasarea alegerilor mii de tineri din România

Mai multe ONG-uri fac apel la premierul țării, Marcel Ciolacu căruia îi cer printr-o scrisoare deschisă să reducă, la 45 de zile înainte...

Rusia – Ucraina, ziua 709: Interdicție pentru ucraineni de a se apropia de granițele cu România și Republica Moldova

Cetăţenii ucraineni cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani, care pot fi recrutaţi pentru a participa la război, au interdicţia de a...

Ministrul Energiei: Războiul din Ucraina ne-a făcut să conștientizăm că este esenţială obţinerea unei independenţe energetice cât mai mari

Războiul din Ucraina ne-a făcut să conştientizăm şi mai bine că, pe termen mediu şi lung, este esenţială obţinerea unei independenţe energetice cât mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă