1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeLifestyleTOP 10 Antrenori de fotbal care au SECAT conturile patronilor. Mourinho cel...

TOP 10 Antrenori de fotbal care au SECAT conturile patronilor. Mourinho cel scump vs Cel mai eficient din lume

Fotbalul poate fi o afacere bănoasă pentru magnații care investesc zeci de milioane de euro în transferuri uluitoare în campionatele din vestul Europei. De cele mai multe ori însă, aceștia trebuie să aibă un "sac fără fund" pentru a le satisface pretențiile celor mai buni tehnicieni din lume.

Cluburi precum Chelsea, Real Madrid și, în ultimii ani, Manchester United cheltuie sume uriașe, care ar fi suficiente pentru a cumpăra anual toate echipele din campionatele din Europa de Sud-Est, inclusiv Liga I. 

Eficiența antrenorilor este greu de contabilizat, însă, dacă ea poate fi calculată în vreun fel, atunci cel mai bun raport este cel între trofeele câștigate și sumele cheltuite, astfel că mai puțini bani cheltuiți pe un trofeu înseamnă o eficiență mai mare a unui tehnician.

Deschide galeria pentru a vedea un TOP 10 Antrenori care au cheltuit cel mai mult – de la cel mai eficient (cei mai puțini bani cheltuiți pe un trofeu) la cel mai costisitor.

Antrenori precum Jose Mourinho, Pepp Guardiola sau Carlo Ancelotti se află în top 10 al celor mai cheltuitori antrenori din lume, însă unii dintre aceștia au reușit și performanțe incredibile. 

Astfel, printre cele mai puternice transferuri din ultimii ani se numără: trecerea lui Cristiano Ronaldo (de la Manchester U. la Real Madrid), Gareth Bale (Tottenham – Real Madrid), Angel Di Maria (Real Madrid – Manchester U.).

Cele mai citite

SUA acuză patru soldați ruși de crime de război împotriva unui cetățean american

Statele Unite(SUA) au acuzat patru soldați ruși de crime de război săvârșite împotriva unui cetățean american în timpul invaziei Rusiei în Ucraina, a anunțat...

Congresul american nu a adoptat un pachet financiar masiv pentru Ucraina și Israel

Congresul american a eşuat miercuri în adoptarea unui pachet financiar masiv de peste 106 miliarde de dolari reclamat cu insistenţă de preşedintele Joe Biden,...

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri, a declarat ministrul de interne James Cleverly, după ce guvernul a publicat un proiect de...
Ultima oră
Pe aceeași temă