7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleToalete perfect igienizate cu produse profesionale

Toalete perfect igienizate cu produse profesionale

Fie că vorbim despre toaletele publice sau despre cele personale, de acasă, acestea sunt încăperi în care trebuie să acordăm o atenție deosebită în ceea ce privește igienizarea perfectă și curățarea în amănunt a tuturor suprafețelor.

Fiind unul dintre locurile în care bacteriile și germenii pot apărea rapid și se pot dezvolta exponențial, toaleta trebuie curățată cu produse eficiente. De aceea, este esențială folosirea unor articole sanitare antibacteriene pentru toalete, deoarece produsele clasice de curățat nu reușesc să mai facă față singure germenilor care devin tot mai rezistenți.

Pentru a spori șansele ca igiena în diverse spații publice să fie impecabilă, mai ales în această perioadă, o alegere înțeleaptă este reprezentată de instalarea unui capac de toaletă cu folie de unică folosință. Prevenind răspândirea germenilor, capacele inteligente reprezintă o soluție adecvată pentru toaletele folosite intens, de un număr mare de persoane diferite, din diverse instituții publice (administrative sau culturale), clădiri de birouri, restaurante sau benzinării.

Capacele de toaletă de la Sanito Distribution reprezintă soluția ideală pentru igienizarea rapidă și eficientă a toaletelor. Prin acționarea senzorului sau a butonului, sistemul rulează folia igienică atât cât să îmbrace întreaga suprafață a colacului. Folia utilizată este distrusă prin tăiere pentru a nu mai putea fi reutilizată.

Pe lângă capacele de toaletă igienice, o îmbunătățire semnificativă a condițiilor de igienă din toalete se poate realiza cu ajutorul produselor profesionale Tork. Tork este printre cele mai puternice branduri de curățenie din întreaga lume recunoscute în primul rând, pentu o calitate superioară, modele moderne și performante. Produsele Tork includ: șervețele de hârtie, hârtie igienică, dispensere de hârtie, săpunuri lichide, dezinfectanți de mâini, dozatoare de săpun, coșuri de gunoi și multe altele.

Toate produsele Tork sunt confecționate din materiale de cea mai înaltă calitate, astfel, dispenserele pentru hârtie igienică și șervețele de la Tork ar trebui să se regăsească în fiecare baie, fie că este într-un spațiu public, într-un hotel sau într-un birou. Iar dacă optezi pentru dispensere, indiferent dacă sunt confectionate din inox, aluminiu, ABS, acționate cu senzor sau manual, acestea au o calitate premium și o rezistență sporită în timp.

În ceea ce privește curățenia, cele mai bune produse de curățare sunt dezinfectanții profesionali de suprafețe. Împreună cu aceștia, se pot folosi și detergenții profesionali, creați special pentru suprafețe diverse. Aceștia se regăsesc în nenumărate forme, în funcție de spațiul în care sunt utilizați. Detergenții profesionali pot fi utilizați pe orice tip de suprafață, fie că este vorba de parchet, suprafețe laminate sau nelaminate, ceramică, porțelan sau pal, curăță, protejează și igienizează, fără să lase în urmă mizerie sau bacterii.

Igiena băii trebuie menținută constant, iar asigurarea unei bune ventilații permite evaporarea umezelii și mișcarea constantă a aerului. În plus, utilizarea unor soluții de curățare de calitate și spălarea atentă a podelei ajută la mentinerea băii fără mucegai și fără murdărie.

În această perioadă, în care trebuie să fim mult mai atenți, igiena și curățenia trebuie să fie aspecte esențiale, pe care să le avem în vedere cât mai des, astfel încât să ne păstrăm sănătatea în cele mai bune condiții și să avem grijă și de cei dragi.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă