Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pentru cei care țin post și s-au săturat de fasole și cartofi, pot încerca o rețetă gustoasă și gata în numai câteva minute

Tigaie de legume

Se folosesc legume care se gătesc ușor și se găsesc mai mereu proaspete. Pentru un gust aparte, se înlocuiește uleiul cu unt/ulei de cocos și turmeric. Reţetă propusă de Chef Marin Cristian cristianmarin_cuisine Instagram. Cristian Marin Facebook.

Share

Ion Diamandi 0 comentarii

Actualizat: 28.05.2019 - 17:37

Ingrediente pentru două porții:

 Broccoli …………………. 200 g

 Morcovi ………………... 150 g

 Ardei gras roșu ...………. 150 g

 Ghimbir proaspăt ………. 20 g

 Usturoi tocat ……………. 1 catel

 Caju ……………………. 50 g

 Semințe de susan ………. 10 g

 Turmeric pudră/proaspăt

 Unt/ulei de cocos ………. 10 g

 Vin alb …………………. 50 ml

 Sare și piper

 Mod de preparare:

Broccoli se desface în buchețele, se opărește timp de două minute, apoi se scoate într-un vas cu apă și cuburi de gheață. Ardeiul gras se curăță și se taie cubulețe, morcovii se taie rondele subțiri, la fel și ghimbirul se taie felii subțiri, se curăță un cățel de usturoi și se toacă. După ce sunt pregătite legumele, se pun în boluri separate.

Într-o tigaie, untul/uleiul de cocos se aduce la o temperatură medie și se adaugă mai întâi morcovul, împreună cu ghimbir și usturoi. După ce se călesc timp de două minute, se pune vinul și se dă totul în clocot, apoi se adaugă ardeiul gras, broccoli, caju și semințele de susan. Se condimentează cu sare, piper și turmeric și se mai călesc 3-4 minute, apoi se scot pe farfurie și… gata masa!

 

Comentarii

loading...