4.4 C
București
sâmbătă, 16 noiembrie 2024
AcasăLifestyleSurpriză în Liga I. Pandurii a demolat-o pe Steaua cu 3-1

Surpriză în Liga I. Pandurii a demolat-o pe Steaua cu 3-1

Etapa a XXI-a a Ligii I s-a încheiat cu o surpriză de proporții, după ce liderul Steaua a fost învins de către Pandurii cu scorul de 3-1 (1-0), la Târgu Jiu. Meciul a fost unul care anunță pericol pentru Steaua în finala Cupei Ligii, acolo unde cele două cluburi se vor duela din nou.

Pandurii a înscris golurile prin Mihai Roman '38, Shalaj '57 şi Eric '90 (penalti), în timp ce pentru Steaua a înscris Gabi Iancu, în minutul 67. Prima reușită a Pandurilor a venit chiar după o pasă decisivă a fostului stelist Mihai Pintilii, care i-a centrat perfect, în careu, lui Roman. Un gol superb a fost cel de 2-0, al lui Shalaj, care l-a lobat de la marginea careului de 16 metri pe Arlauskis. Cel mai frumos gol al meciului a fost însă cel marcat de Gabi Iancu, din 20 de metri, cu un șut plasat, după o lovitură liberă. Eric a marcat după ce Tamaș a comis fault la marginea careului, iar arbitrul a dictat penalti.

După acest meci, Steaua a rămas la 7 puncte avans față de locul al doilea, Petrolul, în timp ce Pandurii a urcat pe poziția a 9-a, cu 25 puncte.

Echipa folosită de Pandurii Târgu Jiu: Gliwa – Unguruşan, Cordoş, Vasiljevici, Momcilovici – Anton, Pintilii – Răduţ (Pleaşcă '70), Nistor, Shalaj (Buleică '61) – M. Roman (Eric '87). Antrenor: Eduard Iordănescu.

Echipa folosită de Steaua: Arlauskis – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Filip (Bourceanu '53) – Ad. Popa (Rusescu '72), Chipciu, Tănase – Ţucudean (Iancu '57). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Au primit cartonaşe galbene: Anton '80, Pleaşcă '88 / Papp '86, Tamaş '89.

Cele mai citite

Cum au ajuns varza și fasolea ingredientele vegetale de bază în gastronomia românească?

Bucătăria românească se remarcă prin simplitate, dar și prin bogăția gusturilor autentice. Ingredientele de bază au fost, de-a lungul timpului, cele care se găseau...

Cum au ajuns varza și fasolea ingredientele vegetale de bază în gastronomia românească?

Bucătăria românească se remarcă prin simplitate, dar și prin bogăția gusturilor autentice. Ingredientele de bază au fost, de-a lungul timpului, cele care se găseau...

Analiza PESTEL – Un instrument esențial în antreprenoriatul social

Într-un mediu de afaceri dinamic și adesea impredictibil, analiza PESTEL reprezintă un instrument esențial pentru antreprenorii sociali, oferind o perspectivă completă asupra factorilor externi...
Ultima oră
Pe aceeași temă