9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleSuperEroii Itsy Bitsy lansează campania “Conectează-te sănătos cu prietenii tăi”

SuperEroii Itsy Bitsy lansează campania “Conectează-te sănătos cu prietenii tăi”

Bucureşti, martie 2020

În perioada pandemiei de coronavirus, când copiii stau acasă, iar părinţii sunt foarte îngrijoraţi, Itsy Bitsy este de un real ajutor pentru familiile cu copii din întreaga ţară. Începand de astăzi, Itsy Bitsy lansează campania “Conectează-te sănătos cu prietenii tăi”, transformând radioul în cel mai sigur loc de joacă: deși stau izolați acasă, copiii se pot juca cu toți prietenii, fără teama de a se îmbolnăvi.

 

Super eroi Itsy Bitsy

Cu ajutorul supereroilor Itsy Bitsy, zeci de mii de copii trimit mesaje prietenilor, fac dedicaţii muzicale, recomandă filme, jocuri, cărţi, muzică, vorbesc despre moduri în care au grijă de corpul lor în această perioadă şi despre cum poţi să fii bine, chiar dacă stai acasă.

“Spune-mi o activitate amuzantă pe care o faci acasă, printr-un mesaj vocal pe whatsapp la 0725 300 700. Cred că va deveni activitatea preferată și a prietenilor tăi, pentru că o vom difuza la radio.” este un exemplu de provocare lansată copiilor în această perioadă de către Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark, DjDodi şi Sufleţel. 

Programele radio antrenează, binedispun şi sunt accesibile oricărui român prin aplicaţia gratuită ITSY BITSY FM. Copiii sunt aşteptaţi cu 6 ore de interactivitate pe zi, alături de supereroii Itsy Bitsy, în emisiunile în direct de la 7:00 la 9:00 şi de la 16:00 la 20:00, iar părinţii au în restul programului muzică bună şi infotainment.

Super eroi Itsy Bitsy

 

“Copiii stau în casă în această perioadă şi părinţii sunt nevoiţi să îi supravegheze, alţii chiar să-şi împartă programul zilnic: o perioadă de muncă de-acasă pentru job şi o parte de îngrijit şi distrat copilul. Greu, dar nu imposibil! Pentru perioada de timp petrecută cu copilul, gășiţi în Itsy Bitsy un aliat pentru ca acest timp să fie de calitate, să aducă bucurie fiecărui membru al familiei.„ spune Nadia Tătaru, co-fondatoarea Itsy Bitsy FM.

Părinţii primesc ajutor la radio şi în mediul online, de la medici, psihologi şi alţi specialişti care vin cu recomandări atât de sănătate fizică şi psihică, tip & tricks pentru muncă acasă, cât şi cu sugestii de activităţi pe care le pot face împreună cu copiii lor, pentru a petrece un timp frumos împreună şi a se conecta autentic cu ei în casă.

Itsy Bitsy recomandă părinţilor să fie adulţi responabili, informaţi, să respecte cu stricteţe recomandările de igienă, să petreacă timp de calitate acasă cu copilul. Itsy Bitsy ajută cu programe radio speciale de divertisment educativ pentru copii, cu interactivitate pe tot parcursul zilei şi face recomandări online de activităţi în familie.

Toţi supereroii Itsy Bitsy recomandă gândirea pozitivă şi un mediu de normalitate pentru copii! E demonstrat științific că oamenii optimişti şi cu gândire pozitivă sunt mai sănatoşi şi mai fericiţi. Mai multe detalii se pot găsi pe www.itsybitsy.ro.

Cele mai citite

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...
Ultima oră
Pe aceeași temă