18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleVIDEO Sunderland - Chelsea, meciul portarilor. Paradele lui Pantilimon aduc un punct...

VIDEO Sunderland – Chelsea, meciul portarilor. Paradele lui Pantilimon aduc un punct uriaș echipei sale

Sunderuland, cu portarul Costel Pantilimon între buturi, a obținut un punct important în confruntarea cu liderul campionatului britanic, Chelsea Londra. Echipa lui Mourinho a încheiat doar cu 0-0 meciul de pe terenul lui Sunderland, după mai multe parade senzaționale ale fostului stelist.

Meciul făcut de Pantilimon a fost probabil cel mai mare pentru român în acest sezon. Sunderland nu a mai pierdut de patru meciuri, de când în poartă a fost introdus Pantilimon, rezultatele fiind: 3-1 (Crystal), 1-1 (Everton), 0-0 (Leicester), 0-0 (Chelsea).

Românul a menținut poarta intactă la toate cele 6 șuturi pe poartă ale londonezilor. Câteva dintre cele mai importante și mai dificile intervenții au fost la Ivanovici, Cahill sau Drogba, toți încercând să-l testeze pe român cu lovituri greu de scos.

Meciul a fost decis de cei doi portari, inclusiv goalkeeper-ul lui Chelsea reușind câteva intervenții senzaționale. Totuși Courtois a avut mai puțin de lucru față de român, Sunderland având doar 3 șuturi pe poartă.

Acesta a fost primul meci în care Chelsea nu a reușit să înscrie. De altfel Sunderland a mai urcat o poziție, până pe locul 13, după această etapă.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă