14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleȘtefania Cîrcu va prezenta ediția de vară a emisiunii „Starea nației”

Ștefania Cîrcu va prezenta ediția de vară a emisiunii „Starea nației”

 O lună întreagă de emisiune de luni până joi, de la ora 22.30, la Prima TV. Același format, care folosește uneltele umorului pentru a taxa derapajele din societate și pentru a dezvolta spiritul critic al privitorilor, dar cu o abordare ceva mai relaxată. Ca de vacanță.

Emisiunea va fi prezentată de Ștefania Cîrcu, care s-a alăturat echipei Starea nației în urmă cu un an. Ștefania are 24 de ani, este actriță de teatru și film, a absolvit Facultatea de Științe Politice, Universitatea București, și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, București, Arta Actorului. Este cunoscută în cinematografie pentru rolul din “Mia își ratează răzbunarea” (2020), pentru cel din spectacolul de teatru “Neguțătorul din Veneția” (2019), pus în scenă la Teatrul Național “I.L. Caragiale” București, dar și pentru intervențiile alături de Dragoș Pătraru din emisiunea Starea Nației.

Dragoș Pătraru a spus despre acest proiect de vacanță: ”Am mare încredere că publicul o va îndrăgi pe Ștefania din primul minut al emisiunii. Are ce-i trebuie pentru a reuși.” Întrebat cum crede că va primi publicul ideea, realizatorul Starea nației a declarat: 

”Avem de-a face cu prea mult testosteron în presa românească.  Iar cotele misoginismului sunt îngrijorătoare, cum se întâmplă și-n politică, unde câte o femeie e promovată ici-colo, doar ca să dea bine.” 

Despre ideea proiectului, Pătraru a adăugat: ”Sigur, nu inventăm noi apa caldă. Am văzut modelul ăsta făcut cu mare succes la americani. Jon Stewart, la The Daily Show, îi lăsa la pupitru în vacanțe pe oamenii din echipa lui. I-am văzut crescând așa pe John Oliver, pe Samantha Bee, pe Steven Colbert, pe Trevor Noah, care a și rămas până la urmă să facă emisiunea. Am vrut să facem asta în fiecare an, dar până acum nu am găsit partenerii care să-și asume alături de noi investiția în oameni tineri. Și pentru asta le mulțumesc celor de la Prima TV, care au înțeles că lucrurile bune necesită nu doar bani, ci și răbdare și multă muncă.”

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a aprobat referendumul pentru integrarea în UE. Referendumul va permite modificarea Constituției

Curtea Constituțională de la Chișinău a dat aviz pozitiv pentru organizarea referendumului în care cetățenii Republicii Moldova urmează să-și exprime opțiunea cu privire la...

Români blocați pe aeroportul din Dubai

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteorologice extreme în Dubai, se află în impas pe Aeroportul...

Investițiile Guvernului Ciolacu conduc la o creștere semnificativă a producției industriale în România

Premierul Ciolacu își validează strategia de investiții, pe măsură ce producția industrială a României înregistrează o creștere notabilă în 2024. Potrivit datelor publicate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă