21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleStailer te ajută să nu pierzi timp cu programările la salon

Stailer te ajută să nu pierzi timp cu programările la salon

Timpul de realizare al programărilor la saloane este prea lung și prea dificil pentru oricine nu are răbdare. Sunt destul de frecvente apelurile telefonice spre saloane când la capătul celuilalt de fir sună „ocupat” și indisponibilitatea personalului este constantă.

 

Aceste aspecte sunt șterse cu buretele cu ajutoru luil Stailer. Această platformă permite programarea on-line a vizitei la salon în orice oră și zi este clientul disponibil.

 

Accesare simplificată și gratuită

 

Platforma cuprinde momentan orașele Cluj, Timișoara, Iași și Oradea unde orice locuitor poate să-și aleagă stilistul favorit de care nici nu știa că este perfect pentru cerințele personale. Indiferent dacă ești prin trecere într-unul din orașele enumerate, nu ezita să încerci o schimbare de look fără bătăile de cap cu privire la salonul potrivit, pentru că le ai pe toate disponibile în același loc.

 

Dacă drumurile concediului duc la Cluj este o posibilitate să încercați salon Headline Studio Academy Cluj unde se poate beneficia de o tunsoare sau un tratament pentru păr atât pentru femei, cât și pentru bărbați. O oră de răsfăț se poate „fura” dintr-o zi plină de treburi de rezolvat.

 

Accesul pe site se poate face foarte ușor, fiind nevoie doar de acces la internet. Platforma este simplu de utilizat și nu necesită niciun cost. Nici când este făcută o programare, nici dacă aceasta este anulată. Este nevoie doar să completezi listele cu privire la serviciile de care îți dorești să dispui și site-ul afișează disponibilitatea stiliștilor și a locurilor. Fiind afișate în fața ta este mult mai ușor de ales ziua și ora la care timpul îți permite, fără a te lovi de refuzul constant al stilistului.

 

Un salon, mai multe opțiuni

 

Lista de saloane apare în funcție de opțiunea clientului. Există posibilitatea de a face programare la o ședință de manichiură, după care să fii răsfățată în scaunul coafezei.

 

Platforma afișează orice în materie de îngrijire personală din orașul respectiv de care se poate dispune la oricare dintre saloane. Indiferent dacă este vorba de femeie sau de bărbat, programările se realizează în funcție de preferințe.

 

Pentru bărbați există servicii de tuns, aranjat, pensat, aranjare barbă, manichiură, pedichiură, pentru un aspect îngrijit și sănătos al unghiilor, epilare, cosmetică masculină, când tenul poate beneficia de îngrijire detaliată și îndepărtarea impurităților.

 

Grija pentru aspectul exterior reprezintă o necesitate, indiferent de domeniul de activitate. La orice serviciu îngrijirea personală este un lucru firesc și anumite îmbunătățiri sau o grijă detaliată asupra unor aspecte nu poate fi niciodată o greșeală.

 

Stailer aduce orice serviciu în materie de cosmetică, îngrijire personală la doar un click distanță, ușor accesibil pentru oricine. Posibilitatea de a face o surpriză persoanei dragi cu o programare este posibilă pe platformă și doar ora împreună cu locul să fie transmise persoanei respective. Restul poate fi organizat de oricine. Reminder-ul care poate fi setat șterge o grijă din listă, astfel încât să nu se piardă programarea.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă