22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleSpune-ne ce stil de mobila living preferi si iti vom spune cine...

Spune-ne ce stil de mobila living preferi si iti vom spune cine esti

Indiferent daca o consideram o simpla camera de zi, un colt al socializarii si primirii oaspetilor sau spatiul de maxima relaxare si creatie, mobila living joaca un rol decisiv in conturarea design-ului si confortului luand in calcul in tot acest timp si latura functionala a elementelor, adaptata preferintelor.

Spatiul disponibil, fie el mai restrans sau mai generos, amplasamentul in apartamentul sau casa dvs. dar si iluminarea camerei de zi reprezinta detalii de care tinem cont in momentul in care dorim sa venim cu o noua abordare, de la clasic si simplist pana la practic si colorat.

Practic, aceasta zona a locuintei reprezinta primul contact cu oaspetii si poate locul in care ne petrecem o buna bucata din timp, desfasurand activitati de toate genurile, astfel ca dorim sa lasam o impresie placuta musafirilor nostri si un sentiment de confort noua insine.

Mic ghid de organizare pentru rezultate impresionante

Echilibrul cromatic al decorului, amenajarea elementelor in functie de forme si dimensiuni dar si aspectul financiar constituie un prim pas pentru o schita a rezultatului final, aceasta putand suferi modificari, fiind utile alegerile astfel incat o remodificare a ordinii initiale sa ofere aceeasi senzatie.

Bineinteles, se va tine cont si de practicabilitatea si functionalitatea elementelor, de la prezenta spatiilor de tip biblioteca destinate cartilor, a masutei de cafea aleasa intr-un mod cat mai accesibil din orice unghi, a spatiului destinat animalului de companie, pana la semineul care pe langa aspectul estetic va completa intr-un mod calduros intregul ansamblu.

De altfel, aglomerarea cu accesorii de aceleasi dimensiuni, in aceleasi zone, lipsa unor elemente in altele sau nepotrivirea texturilor nu ofera o unitate simetrica a rezultatului si nici transformarea spatiului ce ar trebui sa fie cat mai relaxant, intr-un spatiu polivalent unde desfasuram activitati specifice altor locuri.

Aspectul placut sau chiar luxos este dat mobilierul livingului, adaugand sclipiri prin accesorii de toate tipurile, specifice diferitelor culturi dar mai ales de consecventa ingrijirii camerei dvs. de zi.

Visele devin realitate

Suntem doritori de experiente de neuitat, iar pentru ca urmarim filme sau avem acces la vizualizarea locuintelor celebritatilor pe care le apreciem, de multe ori ne imaginam senzatia traita de acestia in spatiile aproape perfect proportionate si amenajate.

Nimic mai simplu, nu conteaza daca va caracterizeaza sobritatea lemnului dur si aspectul vintage specific stilului clasic regal sau va impresioneaza aspectul luxos, specific noilor tendinte, aveti nevoie numai de timp in alegerea solutiilor potrivite intrucat inspiratia va aparea in mod firesc vizualizand produsele Complexului Comercial SLAVA.

Cautand si rasfoind portofoliul de produse al complexului, poate va veti indrepta atentia si catre celelalte zone ale locuintei, nu de alta dar echipa ComplexSlava.ro ofera solutii pentru toate gusturile, chiar si pentru ochii cei mai critici, incepand cu categoria rapid schimbatoare a copiilor si sfarsind cu ideile conservatoare si bine definite ale maturitatii.

Astfel, tranzitia catre mobila living noua va schimba in totalitate modul in care priviti camera de zi, felul in care va simtiti si placerea cu care va petreceti timp de calitate acolo dar mai ales identitatea stilului si a relatiei cu dvs.

 

Cele mai citite

Germania susține aderarea completă a României la Spațiul Schengen

Ministrul federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser, a declarat că ţara sa sprijină aderarea completă a României la Spaţiul Schengen, adică şi cu...

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă