25 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăLifestyleSPORT. Săgeata poate încheia neînvinsă perioada de pregătiri

SPORT. Săgeata poate încheia neînvinsă perioada de pregătiri

Vineri este programat la Brașov ultimul meci amical, contra Farului, echipă pe care năvodărenii au învins-o cu 4-0 într-un amical anterior. Cele două divizionare secunde din Dobrogea, Săgeata Năvodari și FC Farul Constanța, se vor duela astăzi, într-un meci amical care va pune capăt cantonamentului montan al primei formații, cantonemant care a debutat pe 1 august.

Deși inițial năvodărenii urmau să joace cu FC Clinceni, conducerea clubului a decis să schimbe adversarul, mai ales că cele două grupări s-ar putea duela și pentru promovare, în cazul în care fuziunea dintre Clinceni și FC Argeș nu se mai realizează.

Ieri, năvodărenii au remizat, scor 0-0, cu formația Fortuna Poiana Câmpina, într-un meci în care Cătălin Anghel a dorit să vadă la lucru mai mulți fotbaliști care au evoluat mai puțin, dar astăzi pe teren se vor afla cei mai buni jucători, Săgeata fiind practic în punctul maxim al acumulărilor pentru sezonul viitor.

Până acum, năvodărenii au adunat cinci succese și două remize, fapt care îi face deja principalii favoriți la promovare din seria întâi a Ligii 2, mai ales că formatul decis marți de către LPF 2 avantajează echipele puternice și stabile financiar. Săgeata nu pare să aibă rival real decât în cazul în care FC Clinceni rămâne în aceeași serie cu echipa din nordul litoralului, fapt improbabil după ultimele declarații ale oficialilor LPF 2.

Din păcate însă, stângăciile ultimilor continuă și cu doar două săptămâni înainte de startul sezonului, programul sezonului fiind, în continuare, o necunoscută. Singurele certitudini sunt lega­te de sistemul de desfășurare, același ca anul trecut, și de faptul că la start se vor afla, cel puțin scriptic, 23 de formații, cu două promovate și trei retrogradate, la final.

Până atunci, astăzi Săgeata poate încheia neînvinsă perioada de pregătiri, în condițiile în care Farul pare a fi cu o clasă sub năvodăreni, și poate începe lupta pentru promovare dintr-o postură puțin așteptată la momentul retrogradării și a exodului masiv de jucători.

Fotbaliștii sunt neînvinși până acum

Cele mai citite

VIDEO. Bucurie fără margini la Bilbao, după câștigarea Cupei Spaniei! Peste un milion de oameni au ieșit pe străzi pentru a-i ovaționa pe jucătorii...

Sărbătoare fără margini la Bilbao, unde peste un milion de oameni au ieşit joi pe străzi pentru a asista la parada jucătorilor lui Athletic,...

Cetățean turc, reținut în cazul cadavrului găsit lângă A1

Un cetăţean turc a fost reţinut pentru 24 de ore în cazul cadavrului unei femei găsit în urmă cu câteva zile la ieşirea de...

Deficitul de cont curent al României, creștere de aproape 25% în primele două luni ale anului

Contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat, în perioada ianuarie-februarie 2024, un deficit de 2,707 miliarde de euro, cu 24,69% mai mare comparativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă