12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleSpider-Man și-a găsit aleasa! Tom Holland se iubește cu Zendaya

Spider-Man și-a găsit aleasa! Tom Holland se iubește cu Zendaya

Tom Holland și Zendaya au confirmat într-un mod atipic că formează un cuplu și departe de micul ecran.

Confirmarea a fost una atipică însă și nu a constat într-o declarație comună, așa cum obișnuiesc marile vedete de la Hollywood, cei doi fiind surprinși de paparazzi sărutându-se pasional în Audi-ul lui de 125.000 de dolari, în Los Angeles, la un semafor.

Zvonurile potrivit cărora între cei doi ar exista mai mult decât o relație de prietenie au apărut după interpretarea rolurilor  principale în „Spider-Man: Homecoming” din 2017 – în care Holland a jucat rolul lui Peter Parker și Zendaya a interpretat-o pe colega sa de clasă Michelle – surse au spus la acea vreme că au început să iasă împreună:

„Au fost foarte atenți să-și păstreze relația departe de ochii lumii, mai ales că nu și-au doit ca publicul să afle, dar au plecat în vacanțe împreună și au încercat să petreacă cât mai mult timp unul cu celălalt”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru publicația People în iulie 2017.

La acea vreme, cei doi au râs în mediul online de informațiile apărute, infirmând că formează un cuplu: „Așteptați, așteptați … zvonul meu preferat este când se scrie că plecăm împreună în vacanță. Ha! Nu am fost în vacanță de ani de zile!”, a spus el pe Twitter. Cinci luni mai târziu, de la reacția lor de pe rețelele de socializare, Page Six i-a surprins pe actori în New York, moment în care cei de față ar fi spus că Tom Holland i-a „vrăjit pe părinții Zendayei”’.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă