15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleSfaturi si idei pentru alegerea inspirata a cadourilor pentru persoanele dragi

Sfaturi si idei pentru alegerea inspirata a cadourilor pentru persoanele dragi

Femeile sunt cele care prefera fie cadourile simbolice, oferite din suflet, personalizate si cu mesaje dragute, fie cadouri legate de propria imagine, cum ar fi seturile de ingrijire personala, make-up, stilizarea parului sau parfumuri. Nu sunt de neglijat accesoriile si bijuteriile, printre preferatele multor femei in ceea ce priveste cadourile.

In cazul barbatilor, se preteaza cel mai bin cadourile practice, menite sa le valorifice creativitatea, dexteritatea si mintea. Insa, chiar si pentru barbati poti opta pentru seturi de ingrijire sau de aranjare, mai ales pentru cei care pun pret pe acest lucru, isi ingrijesc cu atentia pielea, barba sau parul. Accesoriile, precum un portofel sau o curea sunt idei sigure de cadou, potrivite cam pentru orice varsta si preferinta.

In ceea ce priveste cadourile pentru copii, gama de produse disponibile este extrem de variata, colorata si vesele, o adevarata placere sa alegi. Papusi Barbie, bebelusi jucarie, masinute electrive, roboti, puzzle-uri, carti de colorat si cate si mai cate putem alege cadou pentru un copil drag. Daca esti interesat de recomandari de produse, idei de cadouri, sfaturi de beauty, moda si nu numai, intra pe PerfectBeauty.ro, un loc in care gasesti fix ce ai nevoie.

Idei cadouri pentru sotie/iubita

Esti in cautarea cadoului perfect pentru partenera de viata? Iti recomandam ca idee bijuteriile, fie ca este vorba de cele din metale pretioase, aur sau argint, fie tip gablont, ideea este sa alegi un model care sa transmita o emotie, amintire sau sentiment.

Poate fi vorba de un pandantiv cu numele ei sau cu initialele voastre, un inel cu o piatra pretioasa intr-o culoare deosebita, o pereche de cercei in forme nastrusnice sau extrem de elegante. Tot la capitolul cadouri pentru sotie/iubita intra seturile de lenjerie intima, furourile, corsetele si alte elemente sexy, de purtat in intimitate si de care sa va bucurati amandoi.

O alte idee de cadou pentru sotie/iubita ar fi un parfum deosebit sau cadouri cosmetice. Poti alege miresme care sa se asemene cu notele pe care le prefera sau poti fi mai indraznet si sa alegi un parfum care instant iti aduce aminte de ea si de personalitatea ei. Cu siguranta ii vei face o surpriza placuta.

Idei cadouri pentru mama

Daca se apropie 8 martie sau pur si simplu vrei sa-i faci un cadou mamei, poti opta pentru un aranjament floral care sa-i aduca aminte de gestul frumos, iar pentru ca acesta sa reziste timp indelungat poti opta pentru variantele creative din hartie sau sapun.

Daca esti in pana de idei si trebuie sa te hotarasti rapid, nu vei da gres cu un set de ingrijire personala sau de make-up, alaturi de un portfard sau geanta de cosmetice de calatorii. Sunt produse pe care orice persoana le foloseste in mod constant si vor fi utilizate cu placere.

O esarfa, un sal, un colier sau o geanta sunt alte idei de cadouri pe care le poti pune in practica, atunci cand vine vorba de alegerea darului pentru mama. Cu siguranta stii care ii sunt preferintele in ceea ce priveste accesoriile si ii poti face o bucurie prin alegerea unor produse de calitate premium, in imprimeuri speciale sau ceva care stii ca isi doreste de ceva vreme.

Idei cadouri pentru sot/iubit

Daca sotul/iubitul este interesat de partea de beauty si ingrijire, atunci poti opta pentru un parfum care sa-i incante simturile, ceva care sa-i completeze colectia si sa-si aduca aminte cu drag de la cine l-a primit. Daca sunteti deschisi spre joaca si experimente in planul intim, atunci un joc cu tematica erotica sau jucarii sexuale sunt idei de cadouri ideale de oferit la aniversarea relatiei sau de ziua indragostitilor. Il vei suprinde placut si va veti bucura amandoi de clipe de neuitat in dormitor.

La acelasi capitol, putem include lenjeria intima, sosetele, pijamalele si alte obiecte de uz personal de care stii care are nevoie. Le poti alege in stil clasic sau cu imprimeuri amuzzant, pentru cei cu simtul umorului.

De asemenea, iti poti indrepta atentia spre cadouri din sfera modei, poate o camasa eleganta, perfecta pentru tinutele office, o curea de piele, o pereche de pantofi casual, de purtat zi de zi, o cravata, un pulover sau o pereche de pantaloni. Poti comanda toate acestea online, fara sa pierzi timp prin magazine, cu cele mai bune recomandari pe PerfectBeauty.ro.

Idei de cadouri pentru tata

Un cadou potrivit pentru tata ar fi o piesa vestimentara de care stii care are nevoie, de la camasi elegante sau casual, tricouri la pantaloni, cravate si veste. Stii foarte bine ce modele si culori prefera, singurul lucru la care sa fii atent este sa alegi un material de calitate, intotdeauna vei face o impresie buna si persoana se va bucura mai mult timp de respecta piesa vestimentara. In aceiasi categorie putem include halatele comode, papucii de casa, pijamalele.

Daca tatalui tau ii place foarte mult sa mestereasca si este o fire creativa, poti alege un set de puzzle-uri de peste 1000 de piese, in diferite imagine, peisaje, masini, obiecte si monumente de arta. Mai sunt puzzle-urile 3D din lemn sau cele din metal, din categoria jocurilor inteligente. In plus, poti alege orice joc de societate, de care va veti putea bucura in weekend-uri alaturi de intreaga familie.

Pentru ca barbatii prefera intotdeauna cadourile practice, ii poti oferi tatalui un set de pahare si suport pentru vin, un set de vin pentru picnic, kit-uri pentru gratar si alte astfel de seturi si ustensile, de care stii ca se va bucura de fiecare data cand le va folosi cu spor. Unii barbati sunt interesati de partea decorativa a spatiului personal si poti alege un cadou inspirat, care sa-i completeze o colectie sau alt obiecte de artizanat.

Idei de cadouri pentru copii

Am ajuns la partea colorata si vesela in care alegem cadourile pentru copii de toate varstele. Daca ai in plan sa iei un cadou pentru un nou-nascut sau un bebelus de cateva luni, ai o gama variata de unde poti alege. Poate niste accesorii si obiecte decorative pentru camera celui mic, lampi cu proiectie, jucarioare care atarna si se pun deasupra patutului, jucarele care fosnesc sau care zornaie, ideale pentru dezvoltarea copilului. Lenjerii de patut, perne, seturi de ingrijire personala, hainute si accesorii, care stii ca se incadreaza in preferintele si regulile parintilor.

In prezent aproape orice fetita este innebunita dupa personajele din Regatul de Gheata (Frozen), asadar, poti alege papusi tip Barbie cu Anna si Elsa, plusuri cu Olaf si Sven, hainute imprimate cu mesaje sau personajele preferate, decoratiuni pentru camera, rechizite pentru scoala sau gradinita.

La fel de populare sunt papusile Barbie tip sirena, zana sau printesa, precum si bebelusii de jucarie care vin cu o serie de accesorii. Poti alege o rochita deosebita, poate intr-o dantela fina sau un imprimeu floral, de purtat la ocazii speciale, alaturi de mici accesorii care stii ca vor fi pe placul micutei.

La capitolul de cadouri pentru baietei, pe primele locuri ar fi masinutele de diferite tipuri, de la cele clasice la cele electrice, robotei care se transforma in masini sau acel tip care se construieste de la zero, stimuland inteligenta si puterea de concentrare a copilului. Tricourile cu imprimeuri de dinozauri, super-eroi, personaje din desene si animatii, se afla printre cadourile de top cele mai cumparate pentru baietei. In acelasi timp poti opta pentru seturi Lego, puzzle-uri interactive si jocuri de inteligenta.

De la mic la mare, am vazut cateva recomandari si care sunt ideile de top pentru cadouri speciale, pentru a fi oferite celor dragi. Alege intotdeauna produse de calitate, fi atent pe tot parcursul anului asupra dorintelor celor dragi si noteza-le undeva, pentru a-ti mai usor, sa oferi ceva, ce stii cu adevarat ca este dorit.

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă