9.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

Serialul „Totul despre sex” va avea o continuare

Celebrul serial despre viața a patru prietene new-yorkeze, difuzat între 1998 și 2004, de postul HBO, va avea o continuare. Aceasta va fi produsă și transmisă de data aceasta de platforma de streaming HBO Max. 

Conform celor de la Deadline, HBO Max a semnat deja contractul de revigorare a francizei, iar noua producție de care se va ocupa le va avea în distribuție pe Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon, care le vor juca din nou pe binecunoscutele Carrie, Charlotte și Miranda, înfățișându-le la vârsta de cincizeci de ani. Din formație lipsește de data aceasta Kim Cattrall, interpreta Samanthei, cea de-a patra eroină principală a poveștii.

În urmă cu ceva timp, actrița și-a făcut publică dorința de-a lăsa în urmă personajul Samantha, restul distribuției și întregul serial, așa că nu e de așteptat să se implice în acest al șaptelea sezon.

De altfel tensiunile dintre Sarah Jessica Parker și Kim Catrall au împiedicat și realizarea celui de-al treilea film. Problemele dintre cele două au fost îndelung discutate în mass-media chiar de Kim Catrall, care în 2004 povestea că unul din principalele motive pentru care producția nu a mai continuat au fost banii. 13 ani mai târziu, în 2017, Cattrall a insistat asupra faptului că ideea unui al treilea film nu s-a aflat niciodată printre planurile ei: „ Nu este vorba despre mai mulţi bani. Este un capitol din viaţa mea pe care îl închei pentru a începe altul”, declara pe atunci Cattrall.

Creat de Darren Star după scenariul scriitoarei Candace Bushnell, serialul „Totul despre sex” a câștigat, în cei șase ani de difuzare, 8 Globuri de Aur și 7 premii Emmy.

Ultima oră
Pe aceeași temă