8.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăLifestyleSerialul „Totul despre sex” va avea o continuare

Serialul „Totul despre sex” va avea o continuare

Celebrul serial despre viața a patru prietene new-yorkeze, difuzat între 1998 și 2004, de postul HBO, va avea o continuare. Aceasta va fi produsă și transmisă de data aceasta de platforma de streaming HBO Max. 

Conform celor de la Deadline, HBO Max a semnat deja contractul de revigorare a francizei, iar noua producție de care se va ocupa le va avea în distribuție pe Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon, care le vor juca din nou pe binecunoscutele Carrie, Charlotte și Miranda, înfățișându-le la vârsta de cincizeci de ani. Din formație lipsește de data aceasta Kim Cattrall, interpreta Samanthei, cea de-a patra eroină principală a poveștii.

În urmă cu ceva timp, actrița și-a făcut publică dorința de-a lăsa în urmă personajul Samantha, restul distribuției și întregul serial, așa că nu e de așteptat să se implice în acest al șaptelea sezon.

De altfel tensiunile dintre Sarah Jessica Parker și Kim Catrall au împiedicat și realizarea celui de-al treilea film. Problemele dintre cele două au fost îndelung discutate în mass-media chiar de Kim Catrall, care în 2004 povestea că unul din principalele motive pentru care producția nu a mai continuat au fost banii. 13 ani mai târziu, în 2017, Cattrall a insistat asupra faptului că ideea unui al treilea film nu s-a aflat niciodată printre planurile ei: „ Nu este vorba despre mai mulţi bani. Este un capitol din viaţa mea pe care îl închei pentru a începe altul”, declara pe atunci Cattrall.

Creat de Darren Star după scenariul scriitoarei Candace Bushnell, serialul „Totul despre sex” a câștigat, în cei șase ani de difuzare, 8 Globuri de Aur și 7 premii Emmy.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

Executoare judecătorească, acuzată că și-a însușit peste 200.000 de lei

O executoare judecătorească din Suceava este acuzată că și-a însușit peste 200.000 de lei, bani obținuți din vânzarea unui imobil, pe care trebuia...

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...
Ultima oră
Pe aceeași temă