10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleSerialul „Totul despre sex” va avea o continuare

Serialul „Totul despre sex” va avea o continuare

Celebrul serial despre viața a patru prietene new-yorkeze, difuzat între 1998 și 2004, de postul HBO, va avea o continuare. Aceasta va fi produsă și transmisă de data aceasta de platforma de streaming HBO Max. 

Conform celor de la Deadline, HBO Max a semnat deja contractul de revigorare a francizei, iar noua producție de care se va ocupa le va avea în distribuție pe Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon, care le vor juca din nou pe binecunoscutele Carrie, Charlotte și Miranda, înfățișându-le la vârsta de cincizeci de ani. Din formație lipsește de data aceasta Kim Cattrall, interpreta Samanthei, cea de-a patra eroină principală a poveștii.

În urmă cu ceva timp, actrița și-a făcut publică dorința de-a lăsa în urmă personajul Samantha, restul distribuției și întregul serial, așa că nu e de așteptat să se implice în acest al șaptelea sezon.

De altfel tensiunile dintre Sarah Jessica Parker și Kim Catrall au împiedicat și realizarea celui de-al treilea film. Problemele dintre cele două au fost îndelung discutate în mass-media chiar de Kim Catrall, care în 2004 povestea că unul din principalele motive pentru care producția nu a mai continuat au fost banii. 13 ani mai târziu, în 2017, Cattrall a insistat asupra faptului că ideea unui al treilea film nu s-a aflat niciodată printre planurile ei: „ Nu este vorba despre mai mulţi bani. Este un capitol din viaţa mea pe care îl închei pentru a începe altul”, declara pe atunci Cattrall.

Creat de Darren Star după scenariul scriitoarei Candace Bushnell, serialul „Totul despre sex” a câștigat, în cei șase ani de difuzare, 8 Globuri de Aur și 7 premii Emmy.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...
Ultima oră
Pe aceeași temă