Șerban Copoț botez de poveste pentru cel de-al treilea copil. Ce nume i-a pus fiicei sale

Șerban Copoț și-a creștinat la finalul săptămânii trecute fiica. Evenimentul a fost unul restrâns, fiind anunțat în urmă cu scurt timp de prezentatorul Antenei 1 în mediul online.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

15.06.2021 - 15:58

Șerban Copoț și soția sa Roxana, cu care formează un cuplu de 15 ani, au devenit părinți pentru a treia oară în luna noiembrie a anului trecut. Pentru creștinarea micuței lor, care în curând va aniversa 7 luni de viață, se pare că cei doi au așteptat căldura, dar și relaxarea restricțiilor impuse de pandemie. 

Botezul fiicei lui Șerban Copoț a avut loc sâmbătă, 12 iunie, într-un cadru restrâns. La eveniment au participat prietenii apropiați și familia cuplului. Micuța a primit un nume special: Ada Noelle.

„Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastră pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfârşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubeie. „Este minunat atunci când prieteni dragi se alătură familiei tale şi devin părinți spirituali pentru comoara noastră. Le mulțumim din suflet şi suntem deosebit de încântați de faptul că Ada-Noelle are niște naşi aşa frumoşi şi deştepti”, a scris Șerban Copoț pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Serban Copot (@serbancopot)

Citește totul despre:

Comentarii