25 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăLifestyleScarlett Johansson este însărcinată! Actrița va deveni mamă în curând

Scarlett Johansson este însărcinată! Actrița va deveni mamă în curând

„Scarlett este însăcinată și va naște în curând, știu că ea și Colin sunt încântați”, a declarat o sursă pentru PageSix.

În timp ce o altă persoană apropiată cuplului a completat: „Scarlett este însărcinată, dar a ținut departe de ochii lumi acest lucru. A încercat să nu se expună public în aceasgtă perioadă” 

Zvonurile despre o posibilă sarcină a actriței au apărut după ce aceasta a renunțat să participe la avanpremierele lungmetrajului „Black Widow”.

„Nu a oferit multe interviuri și nici nu a participat la evenimente pentru a promova„ Black Widow ”, ceea ce este surprinzător, deoarece este o lansare imensă a Marvel / Disney și este atât vedeta principală, cât și producătorul executiv”, a explicat sursa noastră.

Bebelușul va fi al doilea copil al lui Johansson. Actrița mai are o fiică, Rose, acum în vârstă de 6 ani, cu fostul soț Romain Dauriac.

Johansson și actualul soț, Collin Jost, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2020, după trei ani de relație. Acesta va fi primul său copil.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eșec la limită în prima manșă a „sferturilor” Conference League

PAOK Salonic, echipă pregătită de Răzvan Lucescu, a pierdut la limită, cu scorul de 1-0, meciul disputat pe terenul belgienilor de la FC Bruges,...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eșec la limită în prima manșă a „sferturilor” Conference League

PAOK Salonic, echipă pregătită de Răzvan Lucescu, a pierdut la limită, cu scorul de 1-0, meciul disputat pe terenul belgienilor de la FC Bruges,...

O nouă comasare de linii STB. Troleibuze Solaris, pe linia 97. VIDEO

De mâine, pe linia 97 circulă noile troleibuze Solaris, anunță Societatea de Transport București (STB). În acest weekend, liniile 97 și 133 vor fi comasate,...
Ultima oră
Pe aceeași temă