18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleScarlett Johansson este însărcinată! Actrița va deveni mamă în curând

Scarlett Johansson este însărcinată! Actrița va deveni mamă în curând

„Scarlett este însăcinată și va naște în curând, știu că ea și Colin sunt încântați”, a declarat o sursă pentru PageSix.

În timp ce o altă persoană apropiată cuplului a completat: „Scarlett este însărcinată, dar a ținut departe de ochii lumi acest lucru. A încercat să nu se expună public în aceasgtă perioadă” 

Zvonurile despre o posibilă sarcină a actriței au apărut după ce aceasta a renunțat să participe la avanpremierele lungmetrajului „Black Widow”.

„Nu a oferit multe interviuri și nici nu a participat la evenimente pentru a promova„ Black Widow ”, ceea ce este surprinzător, deoarece este o lansare imensă a Marvel / Disney și este atât vedeta principală, cât și producătorul executiv”, a explicat sursa noastră.

Bebelușul va fi al doilea copil al lui Johansson. Actrița mai are o fiică, Rose, acum în vârstă de 6 ani, cu fostul soț Romain Dauriac.

Johansson și actualul soț, Collin Jost, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2020, după trei ani de relație. Acesta va fi primul său copil.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Starea de sănătate a lui Robert Fico este una “pozitivă”

Prognoza referitoare la evoluția stării de sănătate a premierului slovac Robert Fico după tentativa de asasinat "este încurajatoare", a declarat sâmbătă ministrul slovac al...

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă