8.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăLifestyleSarah Jessica Parker și-a vândut casa pentru o sumă fabuloasă!

Sarah Jessica Parker și-a vândut casa pentru o sumă fabuloasă!

Vedetele de la Hollywood, Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, au obținut un profit considerabil prin vânzarea recentă a casei lor din West Village, America.

Cuplul a deținut casa orașului de pe strada Charles din 2000, când a cumpărat-o cu 2.995 milioane de dolari.

 

Casa din cărămidă roșie are o înălțime de trei etaje și cuprinde aproximativ 4.182 de metri pătrați.

Wall Street Journal relatează că cei doi au vândut casa pentru 15 milioane de dolari. Identitatea cumpărătorului nu a fost dezvăluită, dar a fost cumpărată de la o societate cu răspundere limitată.

 

Vânzarea casei de oraș este o surpriză, deoarece nu a fost listată pentru vânzare publică.

Cu toate acestea, în privat, au existat zvonuri despre vânzarea locuinței care circulă de aproape un an.

În cele două decenii în care au avut casa, Parker și Broderick au renovat-o semnificativ și au investit sume de milioane de dolari.

 

Aceasta nu este prima mișcare imobiliară pe care Parker și Broderick au făcut-o în New York în ultimii ani.

 

În 2016, au cumpărat două case de oraș pe West 11th Street, care au costat 34,5 milioane de dolari. Cele două case sunt unite pentru a forma un conac mare de familie.

Parker și Broderick sunt căsătoriți de peste 23 de ani și au împreună trei copii: un băiat, James și gemene Marion și Tabitha.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

Ciolacu cere explicații de la șeful Transgaz pentru achiziția de iPhone-uri

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi că îl va chema la explicații pe Ion Sterian, șeful Transgaz, după ce compania a achiziționat iPhone-uri...

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...
Ultima oră
Pe aceeași temă