7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleSarah Jessica Parker și-a vândut casa pentru o sumă fabuloasă!

Sarah Jessica Parker și-a vândut casa pentru o sumă fabuloasă!

Vedetele de la Hollywood, Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, au obținut un profit considerabil prin vânzarea recentă a casei lor din West Village, America.

Cuplul a deținut casa orașului de pe strada Charles din 2000, când a cumpărat-o cu 2.995 milioane de dolari.

 

Casa din cărămidă roșie are o înălțime de trei etaje și cuprinde aproximativ 4.182 de metri pătrați.

Wall Street Journal relatează că cei doi au vândut casa pentru 15 milioane de dolari. Identitatea cumpărătorului nu a fost dezvăluită, dar a fost cumpărată de la o societate cu răspundere limitată.

 

Vânzarea casei de oraș este o surpriză, deoarece nu a fost listată pentru vânzare publică.

Cu toate acestea, în privat, au existat zvonuri despre vânzarea locuinței care circulă de aproape un an.

În cele două decenii în care au avut casa, Parker și Broderick au renovat-o semnificativ și au investit sume de milioane de dolari.

 

Aceasta nu este prima mișcare imobiliară pe care Parker și Broderick au făcut-o în New York în ultimii ani.

 

În 2016, au cumpărat două case de oraș pe West 11th Street, care au costat 34,5 milioane de dolari. Cele două case sunt unite pentru a forma un conac mare de familie.

Parker și Broderick sunt căsătoriți de peste 23 de ani și au împreună trei copii: un băiat, James și gemene Marion și Tabitha.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă