7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleSalteaua ortopedică - tu știi ce proprietăți și beneficii are? 

Salteaua ortopedică – tu știi ce proprietăți și beneficii are? 

De câte ori ți s-a întâmplat să te trezești dimineața apatic, lipsit de energie, ba chiar mai obosit decât erai înainte de somn? Pe deasupra au mai apărut și dureri de spate accentuate care nu îți permit să desfășori activitățile zilnice. 

Situațiile de mai sus indică clar o problemă, iar, cel mai probabil, te întrebi ce ai putea să îmbunătățești pentru a dobândi un somn odihnitor? Răspunsul este unul pe cât se poate de simplu: salteaua. Aceasta este cauza tulburărilor de somn frecvente, a durerilor de gât sau spate și, dacă te confrunți cu toate acestea, este indicat să înlocuiești vechea saltea cu una nouă, îmbunătățită. 

Dacă salteaua pe care o deții în prezent are o vechime destul de mare și nu îți generează o poziție confortabilă a corpului în timpul somnului, atunci asigură-te că viitoarea saltea va întruni toate aceste cerințe. Mai exact, optează pentru o saltea cu susținere potrivită a coloanei vertebrale pentru un somn liniștit. 

În acest sens, recomandat este să alegi o saltea ortopedica, ce a fost realizată tocmai în acest scop, de a menține o poziție corectă a întregului corp în timpul somnului. Rămâi în continuare pentru a descoperi cu ce se diferențiază acest tip de saltea de celelalte existente pe piață și ce beneficii îți poate aduce.

Proprietățile unei saltele ortopedice

Atunci când plănuiești să îți echipezi dormitorul cu toate elementele necesare pentru odihna corespunzătoare după o zi obositoare, primul obiect pe care trebuie să îl pui pe lista de cumpărături este salteaua, care trebuie să fie realizată din materiale rezistente pentru o susținere cât mai corectă a corpului. Optează pentru o saltea de la Ortopedicus, furnizor cunoscut în țară, pentru a obține somnul mult visat și pentru a scăpa de durerile de spate.

Majoritatea problemelor de spate sau musculare apărute în timpul somnului sunt cauzate de presiuni exercitate într-o zonă greșită, iar, din acest motiv, o saltea ortopedică va susține distribuirea uniformă a greutății corporale, astfel încât tensiunea musculară să fie ameliorată.

Având o fermitate ridicată care permite o adaptare ușoară la forma corpului, salteaua ortopedică susține în mod optim coloana vertebrală și mușchii din spate, dar, în același timp, poate reduce în mod considerabil durerile apărute ca urmare a dormitului pe o suprafață incomodă.

Salteaua ortopedică – ce beneficii are?

Mai întâi de toate, dacă ești o persoană care are în mod frecvent dureri de spate, o saltea ortopedică este soluția ideală care va ameliora durerea și va reduce vizibil tensiunea musculară acumulată la nivelul spatelui și al gâtului.

Un alt avantaj al acestei saltele este faptul că poate fi folosită pentru o perioadă îndelungată, scăpând astfel de cheltuieli suplimentare. În plus, nu este indicată doar persoanelor cu dureri de spate, ci și persoanelor în vârstă, sportivilor de performanță sau altor oameni care au nevoie de un somn odihnitor.

Dacă, în schimb, te-ai confruntat recent cu anumite intervenții de natură medicală, atunci acest tip de saltea este recomandat, întrucât facilitează recuperarea optimă, datorită fermității pe care o are. Totodată, eliminând durerile de spate și tensiunea musculară, vei avea parte de un somn odihnitor și nu va fi nevoie să te trezești în timpul nopții deranjat de disconfort.

Prin urmare, dacă îți dorești un somn liniștit, lipsit de impedimente, salteaua ortopedică reprezintă varianta ideală care va reduce durerile de spate, tensiunea musculară și îți va oferi o susținere corectă a coloanei vertebrale.

Contact:

0721 948 944 

specialist@ortopedicus.com

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă