13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleRomanian Fashion Week, organizat la Iași după 11 ani de la ultima...

Romanian Fashion Week, organizat la Iași după 11 ani de la ultima ediție

Festivalul, aflat la cea de-a XIII-a ediție, este programat în cadrul Romanian Creative Week (RCW), cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, care se va desfășura, în capitala Moldovei, în perioada 2-6 iunie 2021. Programul complet al RCW poate fi consultat aici: https://romaniancreativeweek.ro/rcw-experience/

 

Show-urile de modă vor putea fi urmărite atât live, în grădinile Palas, cât și online, spectacolele fiind transmise pe paginile de Facebook și de Instagram ale Romanian Creative Week, precum și pe canalul de YouTube al evenimentului.

 

Smaranda Almășan, Venera Arapu, Lucian Broscățean, Ioana Ciolacu, Mirela Diaconu, Mihaela Glăvan, Atelier Hamza, Jolidon, Andreea Bădală – Murmur, Patzaikin, Andrea Tincu, Irina Schrotter sunt designerii consacrați care și-au anunțat prezența la ediția din acest an a Romanian Fashion Week. Lor li se vor alătura zeci de tineri designeri.

 

Festivalul de la Iași este cunoscut drept o rampă de lansare pentru tinerii creatori de modă. De-a lungul celor 12 ediții organizate până acum, Romanian Fashion Week a lansat peste 40 de tineri designeri, unii dintre ei urmând a fi prezenți, ca designeri consacrați, la evenimentul de luna viitoare.

 

Piesele de rezistență ale colecțiilor Romanian Fashion Week 2021 aparținând fiecăruia dintre designerii participanți vor putea fi admirate de aproape în cadrul Expo RCW 2021, expoziție care va putea fi vizitată în fiecare zi a evenimentului, în spectaculosul atrium al Palatului Culturii din Iași. Expoziția va fi o incursiune în moda românească, dar și o proiecție a ceea ce poate fi viitorul acestei industrii.

 

Mai multe detalii despre designerii români care vor fi prezenți la Romanian Fashion Week, precum și despre Expo RCW 2021 pot fi găsite aici:

 

–          https://romaniancreativeweek.ro/fashion/the-catwalk/romanian-designers/

–          https://romaniancreativeweek.ro/innovative-future-platform/designeri-ifp/

–          https://romaniancreativeweek.ro/fashion/expo-rcw-2021/

 

Despre Romanian Creative Week:

 

Într-o perioadă în care industriile sunt lovite puternic de pandemie, Romanian Creative Week își propune să facă un pas firesc, dar mai ales în siguranță, pentru dezvoltarea industriilor creative autohtone. Iașul se va transforma, între 2 și 6 iunie 2021, în nucleul creativității din România, găzduind nume sonore din domenii precum modă, arhitectură, muzică, film, publicitate, new media, design industrial.

 

RCW este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) – singura federație patronală reprezentativă la nivel național ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. Înființată la Iași, în 2011, FEIPC a organizat până în prezent peste 50 de acțiuni de promovare națională și internațională a industriilor creative românești.

 

Mai multe detalii despre RCW, pe www.romaniancreativeweek.ro și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și pe canalul de YouTube.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...
Ultima oră
Pe aceeași temă