3.6 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleReamenajare cu stil - cum integrati un birou in decorul casei

Reamenajare cu stil – cum integrati un birou in decorul casei

Este o trecere care favorizeaza pe de-o parte, dar defavorizeaza daca nu sunt create conditiile optime de munca de acasa.

Acasa aveti mai multa libertate la capitolul stil sa investiti intr-un birou si scaun de birou corespunzator. Sunteti insa conditionati de spatiu, buget si de un decor interior existent. Stocurile magazinelor cum este si cazul UNIC SPOT, au o oferta destul de diversificata la capitolul mobilier de birou.

Birou sau masa de PC?

O masa fixa pare sa fie o idee mai buna daca tinem cont de avantaje pe termen lung. Despre cat de importanta este postura, concret pozitia coloanei in timp ce stam in sezut, in fata ecranelor specialistii au atras atentia de nenumarate ori.

O integrare mai usoara a unui birou in decorul casei o puteti face prin alegeri atipice. Uitati de biroul clasic si preferati de ce nu o masa vintage. Cadrul metalic si lemnul ce are patina timpului sunt combinatia perfecta pentru a obtine un birou interesant. Spatiile deschise, lipsa sertarelor inseamna un avantaj optic de asemenea, pentru ca va crea impresia de spatiu mai generos.

Sunt preferate culorile deschise, albul, bejul, din aceleasi considerente de nevoie de a crea impresia unui spatiu generos si deloc aglomerat de multitudinea de piese de mobilier.

Pentru astfel de optiuni va puteti astepta sa platiti 200, 300 si chiar si 800 de lei la Unic Spot. Nu lipsesc insa ofertele si la aceasta categorie de produse. O alternativa sunt masutele suport pentru laptop. Acestea va permit sa lucrati din confortul patului sau a canapelei, mentinand postura corecta in fata laptopului. Sunt fie negre, fie albe si cu impriemeu vesel. Nu ocupa mult spatiu si nici nu vin la pachet cu obligatia de a „asorta” un scaun la o astfel de masa.

Scaunul potrivit, regasit la aceeasi sursa

In functie de masa aleasa vine si scaunul. De preferat sa fie unul ergonomic pentru a asigura nivel optim de confort. In functie si de buget, alegerea poate fi despre un scaun directorial in stil Chesterfield. Destul de pretentios ca stil si poate ajunge si la 500 de lei. Tapiterii de diferite tipuri, culori la fel de variate si functii pe masura sunt detalii despre care orice cumparator se va interesa.

La Unic Spot regasim scaune directoriale destul de complexe, cu reglaj la inaltime, sistem de balans si roti ori chiar si suport pentru picioare. Pentru acasa, unde nu doriti sa predomine neaparat stilul office, scaunele potrivite pot fi cele de inspiratie din stilul scandinav, cu tapiterie si forma specifica.

Aceeasi sursa pune la dispozitie si optiuni de birou si scaun de birou in set, pentru copii. Se potriveste de minune in orice camera de copil si nu impune mari schimbari, dat fiind ca este un set compact.
Oferta completa pentru a dota casa cu biroul potrivit si spatiul de munca cum se cuvine o regasiti in cadrul paginii unicspot.ro.

Cele mai citite

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă