9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleRafa Benitez, favorit să-l înlocuiască pe Ancelotti la Real Madrid

Rafa Benitez, favorit să-l înlocuiască pe Ancelotti la Real Madrid

Rafa Benitez este cel mai vehiculat nume privind viitorul înlocuitor al lui Carlo Ancelotti pe banca tehnică a lui Real Madrid. Impresarul Ernesto Bronzetti este sigur că tehnicianul spaniol va prelua echipa galactică.

Bronzetti, care îl reprezintă pe Carlo Ancelotti, a declarat că Rafael Benitez, în prezent tehnician al formaţiei Napoli, va antrena echipa Real Madrid în proporţie de 99 la sută, conform Mediafax.

“Rafa Benitez este antrenorul Realului 99 la sută”, a declarat, pentru Rai Sport, Ernesto Bronzetti, care a fost luni seară la Madrid, unde s-a întâlnit cu Ancelotti, demis de Florentino Perez de la Real.

Bronzetti a mai spus că Ancelotti vrea să-şi ia un an sabatic după plecarea de la Real şi a subliniat că jucătorii madrileni au fost foarte supăraţi când au aflat de plecarea italianului, unii dintre ei izbucnând în plâns.

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că antrenorul Carlo Ancelotti nu va mai pregăti formaţia madrilenă în sezonul viitor.

Florentino Perez a menţionat că numele succesorului lui Ancelotti va fi cunoscut săptămâna viitoare. “Ar fi ideal să vorbească limba spaniolă”, a spus el.

Citește și Carlo Ancelotti, demis de la Real Madrid. Nicio excepție de la regulă!

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă