33.5 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăLifestyleRada, despre "confratele" Ganea: A vrut să facă bine la Rapid, dar...

Rada, despre “confratele” Ganea: A vrut să facă bine la Rapid, dar a prins un moment greu

Noul tehnician al FC Rapid, Marian Rada, a declarat că Ionel Ganea a avrut să facă lucruri bune, dar a prins un moment dificil pentru club. Rada l-a înlocuit pe Ganea după ce fostul antrenor a ajuns la o înțelegere cu clubul pentru întreruperea colaborării.

Rada a fraternizat cu antrenorul pe care l-a înlocuit, declarând că nu poate fi de acord cu suporterii care i-au cerut demisia lui Ionel Ganea chiar şi atunci când echipa câştiga. 

"Mie nu îmi plac lucrurile astea. Când un confrate de-al meu este tratat în felul acesta. Nu îmi place şi nu face cinste nimănui. Eu sunt sigur că Ganea a vrut să facă lucruri bune, dar a prins un moment greu, un moment în care echipa era în reconstrucţie, au fost mulţi jucători care au venit târziu, unii nu s-au integrat. Mie mi s-a părut echipa neomogenă, ăsta a fost singurul lucru, singura problemă", a spus Rada, potrivit Mediafax.

Oficialul rapidist Marian Rada a declarat, marţi, că a acceptat funcţia de antrenor principal al echipei giuleştene şi că va avea o anexă la contractul de director tehnic, valabilă până în vara anului viitor.

FC Rapid a anunţat, luni, că a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Ionel Ganea, care se afla în funcţie de la 24 iulie. Contractul lui Ionel Ganea expira la 30 iunie 2015. Tehnicianul a rezistat la Rapid timp de două luni şi cinci zile.

După nouă etape de campionat disputate până acum, Rapid ocupă locul 14, cu opt puncte (două victorii şi două rezultate de egalitate), şase goluri marcate şi 14 primite.

Cele mai citite

Cum să te pregătești pentru montarea unei centrale termice? 7 recomandări

Montarea unei centrale termice poate fi o investiție importantă care îți va oferi confort termic și independență energetică pe termen lung. Totuși, pentru a...

Adolescenta dispărută în Bragadiru a fost găsită. Nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării

Fata de 12 ani din Bragadiru, dată dispărută marți de familia sa, a fost găsită de polițiștii din Ilfov. Marți seara, în jurul orei...

Școala românească, PISA(tă) în continuare

Ministerul Educației ne-a anunțat că a fost publicat un al treilea volum de rapoarte cu privire la rezultatele obținute de elevii români la testele...
Ultima oră
Pe aceeași temă