13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestylePetrolul Ploieşti, amendat cu 60.000 de lei în urma incidentelor de la...

Petrolul Ploieşti, amendat cu 60.000 de lei în urma incidentelor de la meciul cu FC Viitorul

Petrolul Ploieşti s-a ales cu o penalitate sportivă de 60.000 de lei pentru incidentele provocate de fani la meciul cu FC Viitorul, de la Chiajna. Fanii au aprins mai multe torţe, iar meciul a fost interrupt din cauza fumului gros.

Comisia de disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a mai decis, azi, suspendarea  lui Petre Grgoraş, antrenorul celor de la Pandurii Târgu Jiu pentru patru etape şi amendarea tehnicianului cu 10. 000 de lei. Ghinion pentru Steaua, antrenorul portarilor, Ştefan Preda va lipsi două luni de pe bancă şi va achita 320 de lei. Clubul său, Steaua, a fost amendat cu 15.000 de lei.

Jucătorul Mengollo Justin de la Universitatea Cluj va sta în tribune o etapă şi va plăti  şi o amendă de 740 de lei. Clubul Universitatea Cluj a fost sancţionat cu avertisment.  Tot o etapă va sta pe tuşă şi dinamovistul Ionuţ Nedelceanu. Fotbalistul trebuie să plătească 740 de lei. Rapidul a fost şi el sancţionat cu 15.000 de lei.

Medieşanul Mujdragic Ahmed a fost şi el suspendat o etapă şi amendat cu 740 de lei.  La fel şi Adrian Olah. Clubul CSMS Iaşi a fost amendat cu 10.000 de lei. Brandan Pablo de la CSU Craiova nu are drept de joc 2 etape, şi trebuie să scoată din buzunar 3000 de lei.  În fine, gălăţeanul Răzvan Grădinaru a fost amendat cu 740 de lei şi va absenta în următorul meci oficial.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă