7 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăLifestylePentru a vă simți cu adevărat speciale alegeți un salon de coafură...

Pentru a vă simți cu adevărat speciale alegeți un salon de coafură și cosmetică special

Pentru o stare de bine, fiecare femeie are nevoie din când în când de mici momente de răsfăț, care să o facă să se simță specială și prețioasă. Micile schimbări de look și tratamentele cosmetice aduc de cele mai multe ori o imagine pozitivă și mult mai multă încredere în sine. De aceea, pentru a avea parte de astfel de stări este recomandat să ne rezervăm timp și să facem periodic o rezervare la un salon de cosmetică și de coafură special, așa cum este 1 Dream Beauty Studio.

Stresul, poluarea, un program încărcat și lipsa unei îngrijiri corespunzătoare fac adesea ca piele și părul nostru să nu mai fie în cea mai bună formă.  O dată cu această situație parcă și bucuria noastră și mulțumirea de sine par să se estompeze ușor și treptat.  Pentru a reveni la vitalitate și a ne trezi cu zâmbetul pe buze, o vizită la un salon de coafură poate fi un bun prilej pentru recuperarea entuziasmului pierdut.

O  femeie care se simte bine în pielea sa va fi mult mai sigură pe sine și va avea mult mai mult curaj să înfrunte provocările zilnice ale vieții.

 

La 1 Dream Beauty Studio puteți afla un salon coafură cu totul special. La acest centru de înfrumusețare veți avea parte de un tratament deosebit și de rezultate spectaculoase, ce vă vor atrage multe complimente. Aici puteți beneficia de rezultatele deosebite ale uneia dintre cele mai apreciate și mai populare tehnici de vopsire a  părului, numită tehnica Balayage, dar și de coafuri elaborate și spectaculoase.

Acest salon vă pune la dispoziție și o serie de tratamente cosmetice faciale și corporale, ce vă vor ajuta rapid și eficient să vă recăpătați vitalitatea și energia. Tratamente faciale antiacneice, de lifting facial, microdermoabraziune, peeling facial și corporal, tratamente corporale anticelulitice, de hidratare, pentru pilele uscată, energy lift, criolipoliză și multe alte proceduri de înfrumusețare și reîntinerire sunt disponibile  în oferta acestui centru de înfrumusețare.

Principalele motive pentru care să alegeți serviciile de înfrumusețare ale acestui  salon de coafură și cosmetică profesionist sunt:

  • beneficiați de îndemânarea, talentul și priceperea unor cosmeticieni și hair stiliști cu experiență;
  • veți avea parte de consiliere și recomandări specializate în alegerea celei mai potrivite variante de stil și tratament;
  • aveți garanția că veți ajunge întotdeauna la rezultatele dorite și așteptate;
    vor fi folosite produse de îngrijire și de hair styling  de cea mai bună calitate;
  • beneficiați de sfaturi și produse de întreținere care consolidează și prelungesc cât mai mult rezultatele obținute;
  • puteți obține rezultate spectaculoase și deosebite;
  • puteți găsi specialiști care să execute tratamente și coafuri remarcabile, cu grad sporit de complexitate.
     

1 Dream Beauty Studio este acel  salon cosmetică București în care aveți parte de numeroase avantaje, precum un spațiu deosebit, o locație în zona de nord a capitalei, personal instruit și experimentat, vopsit balayage, epilare definitivă cu laser, aparatură performantă, prețuri competitive și reputația unui silist și make-up artist de talia Ralucăi Racovita.

Pentru a dobândi rapid o imagine nouă, binemeritată,  intrați pe situl 1dream.ro și solicitați o programare!

 

Redactat și publicat de Edcora, Agenție servicii optimizare seo.

Cele mai citite

Trei case au fost cuprinse de foc la Brașov

Două case au fost mistuite de foc aproape în totalitate, iar alta are acoperișul distrus de foc, în urma unui incendiu care a izbucnit,...

Nicușor Dan, despre subvenția la termoficare – Administraţia Capitalei va avea „o mare dificultate în ianuarie 2022”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan: "Primăria Municipiului București nu a cerut absolut niciun ban de la Guvern pentru subvenţia la gigacalorie anul acesta". Probleme mari cu...

Derby-ul Universitatea Craiova- FCSB va avea spectatori doar până la pauză

Derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB se va juca cu spectatori, dar doar până la pauză. Recent măsurile anti-pandemice au fost relaxate astfel încât...
Ultima oră
Pe aceeași temă