13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleOutfituri pentru femei în stil bărbătesc: 4 combinații de ținute

Outfituri pentru femei în stil bărbătesc: 4 combinații de ținute

Îți place să porți ținute moderne, în stil bărbătesc? Probabil te întrebi care sunt cele mai potrivite piese vestimentare, astfel încât să obții outfituri ideale, pe care le poți purta atât la birou, cât și în oraș, la o întâlnire cu prietenii. Printre piesele vestimentare care pot fi purtate de către femeile ce admiră un stil ușor androgin se numără costumul bărbătesc, care a fost adoptat de silueta feminină încă din anii ‘30.

Totodată, în moda anilor ‘70, erau populare combinațiile de costume masculine, alături de pălării și batiste, purtate cu mult curaj de către modele. Află care sunt elementele de bază din garderoba unei femei care vrea să adopte un stil vestimentar masculin, din articolul pe care l-am pregătit pentru tine!

 

Costumele masculine și tenișii de damă

Primul articol vestimentar care te ajută să compui un stil masculin de succes implică costumele masculine, extrem de populare în zilele noastre. În plus, costumele în carouri, purtate de-a lungul timpului exclusiv de către bărbați, pot fi transformate în piese feminine, adăugând gulere de blană sau haine lungi și pantofi cu toc.

Costumele uni, de inspirație masculină, pot fi purtate de către femei în combinație cu o cămașă albă simplă, cu teniși de damă și o geantă pe umăr, pentru un look masculin de efect. Dacă ți se pare că această combinație nu este suficient de feminină, poți înlocui pantofii sport cu o pereche de pantofi cu toc.

 

Pantalonii cu croială dreaptă și pantofii Oxford

Pentru a realiza un outfit în stil bărbătesc, pantalonii cu croială dreaptă nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor. Aceștia sunt versatili, comozi și au puterea lor de seducție, mai ales dacă sunt aleși conform siluetei și a proporțiilor. Cei mai potriviți pantaloni sunt cu croială dreaptă și eventual suflecati, pe care îi poți asocia cu pantofi Oxford sau tocuri de dimensiuni mici. Chiar dacă pantofii tip Oxford sau Brogue au fost purtați inițial de către bărbați, au fost adoptați rapid în modă feminină.

La fel de potriviți sunt și pantalonii Chinos pentru femei, corespondenți celor bărbătești, care sunt o alternativă ideală pentru jeanși, deoarece sunt realizați din bumbac sau tercot. Acești pantaloni sunt extrem de confortabili, fiind disponibili în numeroase culori și modele. Poartă pantalonii Chinos puțin suflecati, alături de o pereche de pantofi Oxford, o cămașă albă și o curea colorată. Astfel, vei reuși să compui o ținută perfectă pentru birou.

 

Jeanși simpli, cămașă și pălărie

Un look de inspirație masculină poate fi reprezentat de o ținută simplă, chic și modernă. Pentru o zi petrecută în oraș, poți opta pentru o pereche de jeanși simpli, albaștri, fără tăieturi și o cămașă alba sau bleu, cambrată. Accesoriul care te pune în evidență este reprezentat de o pălărie din fetru, maro sau neagră, care trebuie să se regăsească în dressingul oricărei fashioniste. În acest fel, reușești să păstrezi elementele feminine ale unei ținute și să evidențiezi și stilul masculin.

 

Jeanși negri, pulover cu cămașă și ghete cu toc gros

Dacă vrei să adopți un stil masculin în vestimentație, alege să porți un pulover subțire, pe care să-l porți cu o cămașă pe dedesubt. Acest outfit poate fi completat de o pereche de jeanși negri sau albaștri, simpli, fără modele sau paiete. În ceea ce privește încălțămintea, optează pentru ghete închise la culoare, cu toc gros. Într-o astfel de ținută casual, poți să integrezi și o geantă mică sau o geantă de umăr din piele, specifică stilului masculin.

 

Vrei să porți un outfit de inspirație masculină? Ține cont de recomandările noastre!

●     Poartă aceeași culoare la sacou și pantaloni, pe care îi poți accesoriza cu o curea masivă, din piele.

●     Atunci când nu știi ce să porți, alege un costum negru, ușor de purtat și accesorizat.

Pentru persoanele minione sunt ideale costumele simple, într-o singură culoare, care oferă impresia unei siluete alungite și zvelte.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă