Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nunta Regală: Un cor gospel şi un tânăr violoncelist talentat vor cânta la nunta prinţului Harry

Un cor creştin de muzică gospel şi un talentat violoncelist în vârstă de 19 ani se numără printre artiştii care vor asigura partiturile muzicale ce vor fi utilizate în timpul nunţii prinţului Harry cu fosta actriţă americană Meghan Markle, care va avea loc în luna mai la Londra.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 24.04.2018 - 19:57

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, se vor căsători în capela St. George a Castelului Windsor pe 19 mai. Ceremonia religioasă va fi urmată de o recepţie oferită în acelaşi castel, reşedinţa oficială a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, aflată în vestul Londrei, informează Agerpres.

"Atât prinţul Harry, cât şi domnişoara Markle au fost foarte interesaţi şi au ales cu mare atenţie muzica pentru slujba religioasă, care va include câteva de imnuri cunoscute şi fragmente corale", a precizat biroul de presă de la Palatul Kensington.

Karen Gibson & The Kingdom Choir, un cor de gospel din sud-estul Angliei, se va număra printre artiştii care vor cânta în timpul ceremoniei religioase.

Dirijorul corului, Karen Gibson, s-a declarat onorată şi încântată de faptul că a fost aleasă să participe la acest eveniment. " Va fi un moment pe care îl voi preţui pentru totdeauna", a spus ea.

Violoncelistul adolescent Sheku Kanneh-Mason, care a câştigat ediţia din 2016 a concursului BBC Young Musician, va susţine şi el un recital, după ce prinţul Harry l-a auzit cântând la o gală de caritate organizată în iunie 2017.

"Am fost complet uluit atunci când domnişoara Markle mi-a telefonat şi m-a întrebat dacă vreau să cânt la violoncel în timpul ceremoniei. Şi, bineînţeles, am acceptat imediat", a dezvăluit tânărul în vârstă de 19 ani. "Este un privilegiu să poţi să cânţi la violoncel la un eveniment atât de minunat. Abia aştept!", a adăugat el.

Corul capelei St. George de la Castelul Windsor, ale cărui origini datează din 1348, o orchestră alcătuită din muzicieni de la BBC National Orchestra of Wales, English Chamber Orchestra şi Philharmonia Orchestra, dar şi The State Trumpeters, vor asigura la rândul lor partitura muzicală ce va fi utilizată în timpul ceremoniei religioase.

Comentarii

loading...