14.8 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăLifestyleNicki Minaj a devenit mamă

Nicki Minaj a devenit mamă

Cu excepţia faptului că Nicki Minaj a născut miercuri într-un spital din Los Angeles, nu sunt cunoscute prea multe informaţii despre bebeluş, nici măcar dacă acesta este fată sau băiat.

Cântăreaţa rap Nicki Minaj s-a căsătorit în 2019 cu Kenneth Petty, un prieten mai vechi pe care îl cunoaşte de 16 ani şi cu care, în cele din urmă, a decis să întemeieze o familie, după mai multe relaţii eşuate ale artistei.

În urmă cu mai puţin de un an, Nicki Minaj anunţa că a decis să părăsească industria muzicală, înainte de a-şi surprinde fanii, pe 21 octombrie 2019, cu un mesaj în care dezvăluia că s-a căsătorit în secret.

Ulterior, artista americană s-a răzgândit şi a avut în acest an trei lansări cu care a reuşit să urce pe cele mai înalte poziţii în topurile muzicale americane, iar participarea sa în remixul piesei „Say So”, de Doja Cat, a urcat pe primul lor în clasamentul Billboard Hot 100.

 

Cele mai citite

Industria IT din România a depășit 15,5 miliarde euro în 2023, în creștere cu 12% față de anul anterior

Cifra de afaceri totală a industriei IT din România a atins 15,5 miliarde de euro în 2023, marcând o creștere de 12,16% față de...

Noaptea Companiilor, debut de succes în București: Peste 2.000 de participanți atrași în două zile

Prima ediție a târgului neconvențional de joburi Noaptea Companiilor organizată la București pe 16-17 octombrie a atras peste 2.000 de participanți, confirmând așteptările organizatorilor. Evenimentul...

Fete de 14 și 15 ani, agresate sexual de un bărbat de 68 de ani

Două minore de 14 și 15 ani au fost agresate sexual de către un bărbat de 68 de ani. Incidentul a avut loc în...
Ultima oră
Pe aceeași temă